سه روایت غیررسمی از شیوه ترور «سیدکمال خرازی»

مثبت نیوز – اظهارات صادق خرازی، دیپلمات پیشین و برادرزاده شهید سیدکمال خرازی، درباره احتمال مسموم شدن رئیس پیشین شورای راهبردی روابط خارجی در بیمارستان، ابهامات پیرامون پرونده ترور این مقام ارشد جمهوری اسلامی ایران را وارد مرحله تازه‌ای کرده است.

عصر روز ۱۲ فروردین، حمله‌ای به منطقه آجودانیه در شمال تهران انجام شد و ساعاتی بعد اعلام شد که منزل مسکونی سیدکمال خرازی در جریان این حمله هدف قرار گرفته است. بر اساس گزارش‌های رسمی، منصوره رئیس‌قاسم، همسر سیدکمال خرازی، در محل حادثه به شهادت رسید و خود او نیز با جراحات شدید به بیمارستان منتقل شد. سرانجام روز ۲۱ فروردین اعلام شد که وی بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسیده است.

صادق خرازی در گفت‌وگویی با تلویزیون اینترنتی همشهری مدعی شد که بر اساس اطلاعات دریافتی از یک سرویس اطلاعاتی خارجی، سیدکمال خرازی در بیمارستان ترور شده است.  او گفت نیروهای امنیتی در حال بررسی این موضوع هستند که «در بیمارستان درباره ایشان نفوذی صورت گرفته و به صورت استنشاقی ایشان را شهید کرده‌اند.»

وی همچنین مدعی شد که وضعیت جسمانی سیدکمال خرازی پس از عمل جراحی به اندازه‌ای وخیم نبوده که به فوت او منجر شود. به گفته او، «نه‌تنها حال ایشان رو به بهبود بود، بلکه روند درمان پس از جراحی نیز مطلوب پیش می‌رفت. اشتباه بزرگ این بود که ایشان را به بخش منتقل کردند.»

خرازی افزود که به همین دلیل، خانواده سیدکمال خرازی درباره نحوه شهادت او ابهاماتی دارند و امیدوارند نهادهای مسئول با بررسی دقیق، این ابهامات را برطرف کنند.

تا زمان انتشار این گزارش، هیچ‌یک از نهادهای مسئول یا مراجع رسمی، ادعای مطرح‌شده درباره مسمومیت یا نفوذ در بیمارستان را تأیید یا رد نکرده‌اند.

دو روایت غیررسمی درباره حمله به منزل خرازی

حمله روز ۱۲ فروردین به منطقه آجودانیه از جمله سنگین‌ترین حملات انجام‌شده علیه مناطق مسکونی تهران در جریان جنگ ۴۰ روزه ایران و اسرائیل بود. درباره نحوه آسیب‌دیدن سیدکمال خرازی در این حمله، دو روایت غیررسمی در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی مطرح شده است.

بر اساس روایت نخست، ساختمان محل حضور سیدکمال خرازی مستقیماً هدف حمله قرار گرفت و او در همان حمله مجروح شد.

روایت دوم اما می‌گوید هدف اصلی، ساختمانی در مجاورت محل سکونت خرازی بوده و شدت انفجار، موج ناشی از آن و تخریب گسترده ساختمان‌های اطراف باعث وارد شدن جراحات مرگبار به رئیس شورای راهبردی روابط خارجی شده است.

امکان تأیید مستقل هیچ‌یک از این دو روایت وجود ندارد و تاکنون نیز جزئیات رسمی درباره نحوه دقیق وقوع این حمله و میزان آسیب‌های واردشده به سیدکمال خرازی منتشر نشده است.

مقالات مرتبط

یک شب تندروی پایان هشتاد شب دلدادگی

مثبت نیوز – هشتاد شب بود که مردم در فراق رهبر عزیزشان،…

8 تیر 1405

لفظ سایه به رفتار جلیلی هم سرایت کرده

مثبت نیوز – رفتار سعید جلیلی از همه جالب‌تر است. او برخلاف…

8 تیر 1405

جدال مداحان

مثبت نیوز – هیئت و منبر در تاریخ معاصر ایران هرگز کاملاً…

8 تیر 1405

دیدگاهتان را بنویسید