45 میلیارد هزینه رصد سبک زندگی مردم!

مثبت نیوز – به گفته بازوی پژوهشی مجلس، تا کنون اعتبار 45 میلیارد تومانی به این سامانه اختصاص یافته اما گزارشی از عملکرد آن منتشر نشده است.

 

پروژه جنجالی «رصد سبک زندگی مردم» در حالی در لایحه بودجه 1405 ردیف اعتباری 20 میلیارد تومانی دریافت کرده که طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، با وجود تخصیص بودجه در سال قبل، هنوز هیچ گزارش عملکرد پیشرفتی از آن ثبت نشده است. این سامانه که ریشه در ماده بحث‌برانگیز 75 برنامه هفتم توسعه دارد، قرار است داده‌های رفتاری و فرهنگی ایرانیان را به صورت آنلاین پایش کند.

مرکز پژوهش‌های مجلس در سلسله گزارش‌های بررسی لایحه بودجه سال آینده به حوزه رسانه و فضای مجازی پرداخته است. در گزارش جدید این مرکز آمده که در لایحه بودجه سال 1405 مبلغ 20 میلیارد تومان بابت «راه‌اندازی سامانه رصد، پایش و سنجش مستمر شاخص‌های فرهنگ عمومی، سبک زندگی مردم و مرجعیت رسانه‌ای» در نظر گرفته شده است.

راه‌اندازی این سامانه در دو سال پیاپی قانون بودجه 1404 و 1405 دارای ردیف بودجه‌ای است که مجموع آن 45 میلیارد تومان می‌شود. این مرکز با تاکید بر اهمیت راه‌اندازی چنین سامانه‌ای، یادآور می‌شود که هیچ عملکردی از ورود به مرحله اجرا نسبت به این سامانه در عملکرد سال اول برنامه هفتم پیشرفت گزارش نشده است.

مقالات مرتبط

عروس معصومه ابتکار: به خاطر کار‌های ۵۰ سال پیش یک نفر دیگر زندگی مان از هم پاشید!

مثبت نیوز – مریم طهماسبی همسر عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار در…

25 مرداد 1405

AI رقیب پزشکان شد

مثبت نیوز – احتمالا برای خیلی‌ها این صحنه آشناست؛ نتیجه آزمایش که…

17 مرداد 1405

پژوهش زیر سایه تحریم و کمبود بودجه

مثبت نیوز – روزگار ناخوش دانشگاه ادامه دارد، دانشگاه‌های کشور یا گرفتار…

17 مرداد 1405

دیدگاهتان را بنویسید