۱۰ اینفلوئنسر خارجی به دعوت VOI به ایران آمدند

مثبت نیوز – بلاگرهای شبکه های اجتماعی در طرح “ایران سلام” شرکت کردند.

 

اول اینکه همه آن‌ها به دعوت شرکت خدمات مسافرتی «Visit our Iran» یا «از ایران ما دیدن کنید» به این طرح پیوستند.

در حقیقت آنطور که مشخص است دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی از طریق این شرکت خدمات مسافرتی با این اینفلوئنسرها ارتباط گرفته است.

این شرکت از سال 2015 فعالیت خود را شروع کرده و مشخصا برای گردشگران خارجی از زیبایی‌های ایران تولید محتوا کرده و شرایط سفر آن‌ها به کشور را فراهم می‌کند.

در دو ماه اول سال 1403، در مجموع 10 اینفلوئنسر در دو گروه از کشورهای سوئیس، قبرس، سنگاپور، مصر، امارات، انگلیس، هلند و روسیه به ایران آمده‌اند که مجموع مخاطبانشان به بیش از 20 میلیون نفر می‌رسد. تا به حال هشت نفر از آن‌ها، تولید محتوای خود را از سفری که داشته‌اند، شروع کرده‌اند.

در مجموع انتظار می‌رود که بعد از اینکه تمامی آن‌ها محتواهای خود را به اشتراک بگذارند، بازدید کلی به 100میلیون نفر برسد.

 

 

مقالات مرتبط

«موزیک تک ۴» اولین قرار جمعی مردم ایران پس از نبرد رمضان

مثبت نیوز – این مراسم در یکی از روز‌های نسبتاً گرم تهران…

5 خرداد 1405

«کام‌بک» خبر ورزشی در دقیقه ۹۰

مثبت  نیوز – روزنامه خبر ورزشی، از جمله معتبرترین و پرتیراژترین روزنامه‌های…

5 خرداد 1405

افت ۶۰ متری آب زیرزمینی در دماوند

مثبت نیوز – بحران آب در استان تهران دیگر فقط به کاهش…

3 خرداد 1405

دیدگاهتان را بنویسید