ارزیابی شبکه نمایش‌خانگی در نبرد رمضان

مثبت نیوز – بازه اسفند 1404 تا نیمه فروردین 1405 سریال‌ها و برنامه‌های سرگرم‌کننده‌ای در خروجی پلتفرم‌ها قرار گرفتند تا به این واسطه در سخت‌ترین آزمون خود سربلند بیرون بیایند.

 

از تجربه صنعت بومی سرگرمی در ایران مدت‌زمان زیادی نیست که می‌گذرد و در همین زمان کوتاه هم با مشکلات و موانع متعددی مواجه شده است. باوجوداین، حتی جنگی که یک طرف آن دو جنایتکار شناسنامه‌دار هسته‌ای، یعنی آمریکا و رژیم صهیونی قرار گرفته‌اند هم باعث نشد تا سیر طبیعی و عادی شبکه نمایش خانگی با خللی مواجه شود؛ به‌طوری که بهار 1405 با بازه زمانی مشابه در سال‌های 1404 و 1403 پرده از چند واقعیت جالب برمی‌دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

وقوع جنگ در نهم اسفند سال قبل و ادامه آن تا پایان دهه دوم فروردین سال جاری این گمان را تقویت کرد که نفس شبکه نمایش خانگی در بهار 1405 به شماره خواهد افتاد و از منظر کمّی، تراکم محتوا در سکوهای پخش با کاهشی جدی روبه‌رو خواهد شد. این اتفاق خوشبختانه با وجود نبردی همه‌جانبه و تعطیل شدن ریتم عادی زندگی رقم نخورد تا ثابت شود پلتفرم‌ها نیز مانند سینما و تلویزیون در بزنگاه‌ها و مواقع حساس و استثنایی به راه خود ادامه می‌دهند و آمریکا و اسرائیل هم نمی‌توانند مانعی برایشان در این مسیر به وجود بیاورند.

پخش دو سریال «موبه‌مو» و فصل دوم «وحشی» در روزهای آخر اسفند به پایان رسید و هشت سریال «هزارتو»، «هزار و یک شب»، «بدنام»، «بی‌عاطفه»، «گل‌سنگ»، «هفت»، «اهل ایران» و «بیست‎‌ویک» هم از روزهای منتهی به عید نوروز و فروردین و اردیبهشت 1405 به‌مرور در کنداکتور پخش قرار گرفته‌اند. این یعنی محتوای پخش شده در VOD ها  از نظر کمّی نه‌تنها تفاوتی با سال‌های پیش نداشته، بلکه در ادامه با اضافه‌شدن محتواهای جدید تا پایان خردادماه می‌تواند در مدت مشابه از بهار 1403 و 1404 هم پیشی‌ بگیرد. در بهار 1403 هشت سریال، در سه ماه نخست سال گذشته، 9 مجموعه تلویزیونی و در دو ماه فروردین و اردیبهشت 1405 تا امروز هشت سریال از سکوهای رسمی منتشر شده‌اند.

 

مقالات مرتبط

نگرانی فعالان حوزه ارتباطات از حکم صادر شده برای مدیر روابط عمومی عمارت روبرو

مثبت نیوز – متن بیانیه متخصصان علوم ارتباطات درباره حکم صادر شده…

1 شهریور 1405

کنکل با فیلیمو برگشت

مثبت نیوز – سریال «کنکل» به کارگردانی رامتین لوافی‌پور از چهارشنبه ۲۸…

28 مرداد 1405

چرا موزیک جدید داریوش پهلوی‌چی‌‌ها رو را عصبانی کرد؟

مثبت نیوز – آخرین آهنگ داریوش، «وهم» یا «توهم توطئه»، تا این…

28 مرداد 1405

دیدگاهتان را بنویسید