فروش رایتل کلید خورد

مثبت نیوز – شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) آگهی واگذاری سهام رایتل را منتشر کرد. بر اساس این آگهی، شستا در نظر دارد سهام خود در رایتل را به‌صورت بلوکی، یکجا و از طریق مزایده عمومی به اشخاص واجد شرایط، به‌صورت منفرد یا کنسرسیوم، واگذار کند.

 

در متن این آگهی آمده است که واگذاری سهام رایتل در اجرای ماده ۵ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت و در چارچوب سیاست واگذاری متعهدانه شستا انجام می‌شود.

طبق اعلام شستا، احراز صلاحیت تخصصی و مالی متقاضیان توسط مراجع قانونی ذی‌ربط انجام خواهد شد و فرآیند قیمت‌گذاری نیز بر اساس ارزیابی نهادهای حرفه‌ای، از جمله شرکت‌های تأمین سرمایه و کارشناسان رسمی دادگستری، صورت می‌گیرد. با این حال، قیمت پایه، شرایط عرضه و جزئیات نهایی واگذاری هنوز اعلام نشده و قرار است پس از تکمیل فرآیندهای مربوطه، از طریق انتشار در جراید کثیرالانتشار به اطلاع عموم برسد.

نکته قابل توجه آن است که با وجود انتشار این آگهی فروش، تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی از سوی شستا در سامانه کدال درباره واگذاری سهام رایتل منتشر نشده است.

رایتل پس از چالش‌های مالی متعدد، در سال مالی ۱۴۰۲ موفق شد با عبور از نقطه سربه‌سر، سود خالص ۵۰۴ میلیارد تومانی را ثبت کند. با این‌ حال، وجود زیان انباشته‌ای که در نیمه اول سال ۱۴۰۳، به رقم ۵۰۶ میلیارد تومان رسید، نشان داد این اپراتور موفق نشد تمام بدهی‌های تاریخی و هزینه‌های انباشت‌شده از سال‌های گذشته را به‌طور کامل پوشش دهد.

مقالات مرتبط

اندیشه اقتصادی رهبر شهید؛ آزادسازی مردم از دستور دولت و بازار

مثبت نیوز – بازخوانی اندیشه اقتصادی شهید آیت‌الله خامنه‌ای نشان می‌دهد که…

10 تیر 1405

پردرآمدترین باشگاه‌های فوتبال جهان

مثبت نیوز – فوتبال در حال تبدیل شدن به یک صنعت جهانی…

9 تیر 1405

استحکام پروژه‌های مسکن ایران در زلزله ونوئلا

مثبت نیوز – ساختمان‌هایی که شرکت‌های ایرانی طی سال‌های گذشته در ونزوئلا…

8 تیر 1405

دیدگاهتان را بنویسید