سعد‌الله امیرشقاقی به کانادا پناه برد!

مثبت نیوز – همکار اصلی سعدالله، یعنی فرشید که فرزند اوست، ساکن کاناداست و خود سعدالله هم خیلی وقت است از ترکیه خارج شده است.

امیرشقاقی‌ها یک هلدینگ به نام بت‌بال ۹۰ یا بنفیت ساخته بودند که سایت مادر بود و زیرمجموعه آن سایت‌های مختلفی قرار داشت. فقط ظاهر این سایت‌ها با هم متفاوت بود و در نهایت همه مثل یک شعبه نمایندگی سایت مادر عمل می‌کردند.

سعدالله تا امروز خود را به عنوان پزشک، مدیر آژانس مدلینگ و تاجر معرفی کرده اما در پرونده اش تجارت مواد مخدر را هم باید اضافه کنیم. همه این اتهام‌ها او را تبدیل به مرد هزار چهره کرده است.
فرزند او لقب «مونتیگو» را به خودش داده است. فرشید متولد 1374 است و از 16 سالگی به کانادا مهاجرت کرده و تا امروز با پرداخت پول‌های هنگفت چند فیت با رپرهای معروف منتشر کرده است.

 

 

 

 

 

مقالات مرتبط

«شبه اروپا» به حالت تعلیق درآمد

مثبت نیوز – تا همین اواخر، خلیج فارس تصویری بی‌نقص از ثبات…

5 خرداد 1405

از خرید خانه ۵۵ متری در تهران رسیدیم به یک گوشی آیفون!

مثبت نیوز – ۲۵۰ میلیون تومان پولی که می‌توانست روزی در تهران…

28 اردیبهشت 1405

سناریو‌های مسکو 2026

مثبت نیوز – برای روسیه سه سناریو قابل پیش‌بینی است:   اول:…

28 اردیبهشت 1405

دیدگاهتان را بنویسید