دکتر مجید قاسمی همچنان عنوان چهره برتر اقتصادی را در اختیار دارد

مثبت نیوز – گروه «پارس آریان» با بیش از 660 هزار میلیارد تومان دارایی بزرگترین شرکت خصوصی ایران است.

دفتر مرکزی پارس آریان یک ساختمان هفت طبقه در خیابان بخارست تهران است که هم از نظر سود و هم فروش و دارایی عظیم‌ترین شرکت خصوصی ایران می‌باشد.پارس آریان در سال 1401 حدود 134 همت درآمد و 17 همت هم سود داشته و در سال قبلش این عدد 87 هزار میلیارد تومان فروش و 13 هزار میلیارد تومان سود بوده است.
خالق این شرکت دکتر مجید قاسمی می‌باشد که همه او را به عنوان مدیرعامل بانک پاسارگاد می‌شناسند‌ و در اینجا ریاست هیئت مدیره را برعهده دارد.
یکی از پروژه‌های جالب این شرکت مجتمع 176 واحدی مسکونی، اداری و تجاری «برج نسترن» دبی است.
این هلدینک نزدیک به 100 زیرمجموعه و بیش از 32 هزار پرسنل دارد.
پارس آریان در سال 1401‌ مبلغ 855 میلیارد تومان برای طرح‌های مسوولیت اجتماعی و عام‌المنفعه هزینه کرده است.
دکتر مجید قاسمی در حوزه هنر اقدام به سرمایه‌گذاری و فعالیت در خرید و نمایش آثار هنرمندان معاصر ایران نموده و «موزه هنرهای تجسمی پاسارگاد» را تاسیس و راه‌اندازی کرده است.

مقالات مرتبط

از صادق ساعدی‌نیا چه می دانیم؟

مثبت نیوز – صادق ساعدی‌نیا برای بسیاری از مردم ایران، بیشتر از…

28 اردیبهشت 1405

چهره اقتصادی سال ۱۴۰۴ از نگاه مثبت نیوز

مثبت نیوز – برادران بیدار به عنوان موسس گروه تالی پارک در…

2 اردیبهشت 1405

تپسی؛ Lyft بازار ایران

مثبت نیوز – تپسی در میان بازیگران بزرگ اقتصاد دیجیتال ایران یک…

6 اسفند 1404

دیدگاهتان را بنویسید