حضور زادبر در شعام منتفی شد

مثبت نیوز – علی زادبر، گزینه پیشنهادی برای جانشینی فرشاد مهدی‌پور در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، با انتشار توییتی ضمن قدردانی از دکتر علی لاریجانی، اعلام کرد که قصد دارد فعالیت‌های خود را در حوزه دانشگاهی ادامه دهد.

 

خبری مبنی بر انتصاب قریب‌الوقوع آقای زادبر به عنوان مسئول بخش رسانه‌ای دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی منتشر شد که بلافاصله با واکنش‌ فعالان رسانه‌ای روبرو شد؛ زیرا او در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری از منتقدان جدی علی لاریجانی بود و توئیت‌هایی بسیار تندی علیه وی منتشر کرده بود.

البته توییت‌ها به‌سرعت یکی‌یکی حذف شدند؛ اقدامی که از نظر برخی نشانه‌ای از جدی بودن انتصاب زادبر تلقی شد.

با این حال، علیرضا زادبر امروز با انتشار توییتی اعلام کرد که حضورش در دبیرخانه منتفی است. او نوشت: «از پیشنهاد و توجه دکتر علی لاریجانی، دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی، متشکرم. در شرایط حساس کشور، بی‌تردید افراد شایسته‌تری از اینجانب وجود دارند. در سنگر دانشگاه و پژوهش، در حد توان خدمتگزارم. ملاک، منافع کشور، مردم و انقلاب است. از لطف همه شما عزیزان سپاسگزارم.»

مقالات مرتبط

کارنامه درخشان نماینده پرهیاهوی مجلس

مثبت نیوز – سؤال این است که آیا نمایندگان تندروسنتی فعالیت چشمگیری…

5 خرداد 1405

جنجال ۲ درصدی‌ها شکست خورد

مثبت نیوز –  از پیامک انتخاباتی یک نامزد انتخابات هیئت‌رئیسه تا اعتراض…

5 خرداد 1405

نقش فرناز فصیحی در پرونده احمدی نژاد

مثبت نویز – گزارش کودتای احمدی نژاد با حمایت ترامپ در یک…

3 خرداد 1405

دیدگاهتان را بنویسید