با پرفروش های نمایشگاه کتاب امسال آشنا شوید

مثبت نیوز – اگر بخواهیم نگاهی به ده کتاب پرفروش نمایشگاه مجازی هفتم بیندازیم، با یک نکته قابل‌توجه مواجه می‌شویم و آن هم فروش قابل‌توجه کتاب‌های مربوط به رهبر شهید انقلاب است.

 

در صدر فهرست نمایشگاه مجازی هفتم، کتاب «خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای (رضوان‌الله‌علیه) از زندان‌ها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی» از نشر انقلاب اسلامی با ۴,۵۲۷ نسخه فروخته‌شده، قرار دارد.

بعد از این کتاب هم «در آغوش نیل: مروری جامع بر موضوع سنت‌های الهی در اندیشه‌ حضرت آیت‌الله‌العظمی شهید خامنه‌ای (رضوان‌الله‌علیه)»، باز هم از نشر انقلاب اسلامی با ۴,۱۵۹ نسخه، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

رتبه سوم نیز به کتاب «اثیر» از نشر واژه‌پرداز اندیشه با ۳,۹۱۵ نسخه فروخته‌شده رسیده و پس از این، کتاب «روایت آقا: خاطرات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (رضوان‌الله‌علیه) از زندگی پدر» از نشر انقلاب اسلامی با ۲,۴۸۸ نسخه در جایگاه چهارم قرار گرفته است.

در رتبه پنجم نیز کتابی دیگر در حوزه معارف با عنوان «تشیع؛ وارث حقیقت یهود، مسیحیت و اسلام» از نشر مصاف با ۲,۳۴۴ نسخه فروخته‌شده و کتاب «هندسه‌ نبرد: شناخت دشمن و روش‌های مقابله با آن در اندیشه‌ حضرت آیت‌الله‌العظمی شهید سیدعلی خامنه‌ای از انتشارات انقلاب اسلامی در گروه بزرگسال با ۱,۷۴۳ نسخه در رتبه ششم دیده می‌شود.

در جایگاه هفتم تا دهم، به ترتیب کتاب‌های «راه رشد: الگوی دینی تربیت کودک و نوجوان» از دفتر نشر معارف، با ۱,۶۴۲ نسخه، «احکام دختران: دختران ۸ تا ۱۳ سال» از مرکز نشر هاجر، با ۱,۶۰۷ نسخه، «خانواده خوشبخت: حرف‌های ناب شیخ اسماعیل رمضانی برای رسیدن به یک خانواده خوشبخت» از نشر واژه‌پرداز اندیشه با ۱,۵۶۰ نسخه، «احکام پسران: ویژه ۱۳ سال به بالا» از مرکز نشر هاجر با ۱,۳۳۳ نسخه فروخته‌شده قرار گرفته‌اند.

سوای ده کتاب پرفروش، کتاب‌های دیگری نیز در حوزه داستان و رمان، میان پرفروش‌های نمایشگاه کتاب دیده می‌شود.

کتاب «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» در رتبه 18 نوشته مرحوم مهدی آذریزدی، «مرگ ایوان ایلیچ» نوشته لئو تولستوی از نشر چشمه در جایگاه بیست‌ونهم، دیگر کتاب نشر چشمه با عنوان «شیطان» نوشته لئوتولستوی هم در رتبه سی‌ونهم قرار دارند.

همچنین از نکات جالب نمایشگاه امسال حضور کتاب «خاک‌سپاری دوم بانوی مرگ» از نشر انقلاب اسلامی به نویسندگی نیما اکبرخانی، مجری «برنامه به وقت ایران» در میان پرفروش‌هاست.

همچنین از دیگر کتاب‌های پرفروش کتاب «داستان راستان» نوشته شهید مطهری از انتشارات صدرا در رتبه چهل و چهارم، «قاسم» از نشر خط مقدم نوشته مرتضی سرهنگی در رتبه 60، «امان رمال ۱ و 2» از نشر حداد نوشته محمدرضا حدادپورجهرمی در رتبه 61 و 62 و همچنین دیگر کتاب‌هایی همچون «سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی» از نشر شهیدابراهیم هادی، «آنا کارنینا» از نشر نیلوفر، «آدم‌خواران» از نشر چشمه، «حوالی احمد: چند روایت از شهید احمد کاظمی» از نشر شهید کاظمی، «کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت‌الله سیدعلی قاضی‌طباطبایی(ره)» از نشر فیض فرزان، «آخیش بی آخیش: روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید مصطفی احمدی‌روشن» از نشر شهید کاظمی، «سر‌دسته صمپُزُف‌ها: روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید محسن فخری‌زاده» از نشر شهید کاظمی قرار دارند.

مقالات مرتبط

به احترام «محمدرضا شهیدی‌فرد» تمام قد می‌ایستیم

مثبت نیوز – به پاس بلندنظری و بلندهمتی برنامه «من ایرانم» به…

10 خرداد 1405

در ستایش علی قمصری و سازی که خاموش نشد

مثبت نیوز – «علی قمصری» نوازنده و آهنگ‌ساز موسیقی ملی ایران است.…

3 خرداد 1405

صدا و سیمای جبلی چند بار عذرخواهی کرد؟

مثبت نیوز –  با گذشت نزدیک به پنج سال از آغاز این…

3 خرداد 1405

دیدگاهتان را بنویسید