ایران رکورددار افزایش تولید نفت در اوپک شد

مثبت نیوز – تولید نفت ایران در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل از آن ۳۳۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته است. ایران در سال ۲۰۲۲ به طور متوسط ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرده بود.

این در حالی است که کل تولید اوپک در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل ۶۳۰ هزار بشکه کاهش یافته و به ۲۶ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه در روز رسیده است. اوپک در سال قبل از آن ۲۷ میلیون و ۵۲۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرده بود.

علاوه بر ایران، تولید لیبی در این سال ۱۷۰ هزار بشکه در روز، نیجریه ۱۴۰ هزار بشکه در روز و ونزوئلا ۵۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته است.

عربستان رکورددار کاهش تولید در این سال بوده به طوری که تولید نفت این کشور ۸۹۰ هزار بشکه کاهش یافته و به ۹ میلیون و ۵۴۰ هزار بشکه در روز رسیده است. تولید نفت امارات نیز در این سال ۱۰۰ هزار بشکه و تولید نفت عراق ۱۳۰ هزار بشکه در روز کاهش داشته است.

مقالات مرتبط

«شبه اروپا» به حالت تعلیق درآمد

مثبت نیوز – تا همین اواخر، خلیج فارس تصویری بی‌نقص از ثبات…

5 خرداد 1405

از خرید خانه ۵۵ متری در تهران رسیدیم به یک گوشی آیفون!

مثبت نیوز – ۲۵۰ میلیون تومان پولی که می‌توانست روزی در تهران…

28 اردیبهشت 1405

سناریو‌های مسکو 2026

مثبت نیوز – برای روسیه سه سناریو قابل پیش‌بینی است:   اول:…

28 اردیبهشت 1405

دیدگاهتان را بنویسید