مثبت نیوز – دنیا شاهد بزرگترین تشییع جنازه در تاریخ مدرن با حضور مردمی ۱۵ میلیون نفر در طول شش روز بود.
ابعاد این مراسم بزرگ چنان طراحی شده که پیامی به جهان و دشمنان جمهوری اسلامی بفرستد: این نظام نه تنها از یک جنگ وجودی سربلند بیرون آمده، بلکه با سرسختی، رهبر شهید خود را به عنوان نمادی از استقامتش جاودانه ساخت.
ابعاد وسیع تدارکات جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری هر چه باشکوهتر مراسم فقط در تهران بدین شرح است: نصب بیش از ۶۰۰۰ آبپاش سقفی در مصلای تهران برای خنککردن عزاداران، پخت ۵۰ میلیون قرص نان با ۱۶ نانوایی سیار، و آماده باش ۲۵۰۰ آمبولانس، ۲۱ بالگرد، ۱۰۰ پهپاد و هزاران نیروی امدادی. دقیقا مثل همین برنامه در شهرهای قم، نجف، کربلا و مشهد نیز تدارک دیده شده بود.
شبکه سی.ان.ان و روزنامه فایننشال تایمز از حضور ۱۵ میلیون نفری مردم خبر دادند.
۱۴ هزار خبرنگار از جمله ۹۰۰ خبرنگار خارجی این رویداد را پوشش دادند و 45 هیئت خارجی جهت ادای احترام به پیکر رهبر شهید حاضر شدند.
به همه این ها باید تعطیلی کشور عراق و نماز آیت الله حکیم، عالم برجسته و بانفوذ شیعیان عرب را نیز اضافه کرد.


