3 نگاه متفاوت به پرونده هسته‌ای ایران

مثبت نیوز – این روزها سه روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال، نیویورک تایمز و واشنگتن پست از سه زاویه متفاوت به پرونده هسته‌ای ایران پرداخته‌اند.

 

واشنگتن‌پست گرایشش به دیپلماسی است و در گزارش‌ها و تحلیل‌ها پیوسته رئیس‌جمهور آمریکا را از تبعات تصمیمات شتاب‌زده برحذر می‌دارد و بر مهار تنش از طریق فشار سیاسی و ابزارهای دیپلماتیک تأکید می‌کند.

نیویورک تایمز صریح‌تر با گزینه جنگ مخالفت می‌کند و آن را پرهزینه و پُر ریسک می‌داند. این روزنامه تأکید دارد که اقدام نظامی علیه ایران نه راه‌حل قطعی است و نه بدون پیامدهای گسترده منطقه‌ای و انسانی. برای این روزنامه جنگ، نشانه شکست سیاست است.

در مقابل، وال‌استریت ژورنال به‌ویژه در بخش‌های تحلیلی و سرمقاله رویکردی تهاجمی‌تر نسبت به ایران دارد و بیش از دو رسانه دیگر از فشار حداکثری و تشدید برخورد با ایران دفاع می‌کند.

مقالات مرتبط

گلشیفته مهدویان!

مثبت نیوز – پس از حوادث سال ۱۴۰۱، سلبریتی‌ها—چه داخل کشور و…

19 بهمن 1404

دو روایت متفاوت از ترور علی شادمانی

مثبت نیوز – اظهارات متفاوت دختر شهید شادمانی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا…

19 بهمن 1404

بررسی عملکرد پیام‌رسان های داخلی در زمان قطع اینترنت

مثبت نیوز – چهار پیام‌رسان داخلی، نقش «سپر اطلاعاتی» را در دوران…

19 بهمن 1404

دیدگاهتان را بنویسید