سرمایه گذاری ۱/۵ میلیون دلاری عراق بر روی پروژه مهرشاد پزشک

مثبت نیوز – استارتاپی به نام «باکسی» (Boxy) پس از یک سال فعالیت در سکوت، با دستی پر وارد بازار لجستیک عراق شده است.

 

این شرکت که خود را یک «یکپارچه‌ساز هوشمند لجستیک» معرفی می‌کند، با جذب سرمایه ۱.۵ میلیون دلاری در مرحله پیش‌بذری (Pre-seed) از شرکت سرمایه‌گذار و استارتاپ‌ساز «EQIQ»، ماموریت چالش‌برانگیز خود را برای ساماندهی به بازار پراکنده و پیچیده ارسال کالا در عراق رسما آغاز کرده است.

این حرکت، که با تکیه بر تیمی باتجربه از جمله یک هم‌بنیان‌گذار ایرانی صورت می‌گیرد، می‌تواند نقطه عطفی برای زیرساخت دیجیتال این کشور همسایه باشد.

شرکای «EQIQ» که سابقه سرمایه‌گذاری بیش از نیم میلیارد دلاری در شرکت‌های فناوری و کسب بازدهی بیش از ۳.۳ برابری را در کارنامه دارند، به جای نوشتن چک و نظارت از دور، به عنوان هم‌بنیان‌گذار وارد میدان می‌شوند.

یکی از دلایل اصلی اعتماد «EQIQ» به این پروژه، تیم بنیان‌گذار آن است. «احمد باقر» پیش از این تجربه رشد استارتاپ‌های چالش‌برانگیزی مانند «کریم» (Careem) در عراق را داشته است.

در کنار او، «مهرشاد پزشک» که هم‌بنیانگذار «الوپیک» نیز هست، به عنوان هم‌بنیان‌گذار و مدیر ارشد فناوری، با بیش از ۱۵ سال تجربه در ساخت و خروج موفق از استارتاپ‌های لجستیکی در خاورمیانه و آمریکای شمالی، دانش فنی و بینش استراتژیک عمیقی را به تیم اضافه کرده است.

استارتاپ «باکسی» از زمان شروع به کار در اکتبر ۲۰۲۴، رشد قابل توجهی داشته و تنها در ماه گذشته، تعداد فروشندگان فعال در پلتفرم خود را دو برابر کرده است.

مقالات مرتبط

چرا آسمان به گل نشست؟

مثبت نیوز – 21 خرداد تاریخی است که شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا…

5 مهر 1404

4 هزار همت از تسهیلات بانکی در اختیار 5640 شرکت

مثبت نیوز – گزارش تسهیلات کلان 25 بانک و مؤسسات اعتباری کشور…

3 مهر 1404

با جدیدترین سردمدار ثروت در جهان آشنا شوید؟

مثبت نیوز – مردی ۸۱ ساله به نام لری الیسون، بنیان‌گذار و…

24 شهریور 1404

دیدگاهتان را بنویسید