ترامپ فرمول کوکاکولا در آمریکا را تغییر داد

مثبت نیوز – ترامپ با انتشار پستی در شبکه اجتماعی Truth اعلام کرد: «با شرکت کوکاکولا درباره استفاده از شکر واقعی نیشکر در نوشابه‌ها درحال گفتگو بوده‌ام و آنها با این موضوع موافقت کرده‌اند. از همه مدیران کوکاکولا بابت این تصمیم تشکر می‌کنم. تصمیم خیلی خوبی خواهد بود – خواهید دید. بهتر است!»

 

سخنگوی کوکاکولا بدون تأیید مستقیم این تغییر، در بیانیه‌ای به CNN گفته است:

«ما از اشتیاق رئیس‌جمهور ترامپ نسبت به برند نمادین کوکاکولا قدردانی می‌کنیم. جزئیات بیشتری از نوآوری‌های جدید در مجموعه محصولات کوکاکولا به‌زودی منتشر خواهد شد.»

همچنین کوکاکولا از فرمول فعلی خود دفاع کرده و به گاردین گفته است:

«نام این ماده شاید پیچیده به‌نظر برسد، اما شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) که برای شیرین‌کردن برخی از نوشیدنی‌ها از آن استفاده می‌کنیم، در واقع یک شیرین‌کننده تهیه‌شده از ذرت است. این ماده ایمن است؛ تقریباً به‌اندازه شکر معمولی در هر وعده کالری دارد و بدن آن را به‌طور مشابهی متابولیزه می‌کند.»

در ادامه این بیانیه گفته شده که انجمن پزشکی آمریکا تأیید کرده «شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) بیشتر از شکر یا سایر شیرین‌کننده‌های پرکالری باعث چاقی نمی‌شود» و همچنین تأکید شده که نوشابه‌های برند کوکاکولا حاوی هیچ‌گونه ماده مضر نیستند.

درحال‌حاضر نوشابه‌های کوکاکولا موجود در بازار آمریکا با شربت ذرت با فروکتوز بالا تولید می‌شود و این موضوع با انتقاداتی همراه بوده است. «رابرت اف. کندی جونیور»، وزیر بهداشت دولت ترامپ، از منتقدان سرسخت استفاده از شربت ذرت در محصولات غذایی است. البته نسخه مکزیکی آن با شکر نیشکر تهیه می‌شود و در آمریکا نیز قابل دسترسی است.

ترامپ علاقه زیادی به نوشابه‌های رژیمی دارد و حتی روی میز ریاست‌جمهوری دفتر بیضی کاخ سفید یک دکمه برای درخواست آن طراحی کرده است. بااین‌حال، در گذشته روابط پرتنشی با این شرکت داشته است؛ ازجمله در سال 2021 که کوکاکولا به قانون‌های محدودکننده رأی‌گیری در ایالت جورجیا (محل استقرار دفتر مرکزی شرکت) اعتراض کرده بود.

اما روابط بین کوکاکولا و ترامپ از ژانویه امسال به سمت بهبودی حرکت کرد. در آن زمان، «جیمز کوئینسی»، رئیس هیئت‌مدیره کوکاکولا، به مناسبت آغاز دومین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، یک بطری یادبود Diet Coke به او اهدا کرد.

همچنین «رامون لاگوارتا»، مدیرعامل شرکت پپسی‌کو، نیز روز پنجشنبه در پاسخ به سوال CNBC درباره حذف احتمالی شربت ذرت از محصولات این شرکت، گفت که فرصت‌هایی برای استفاده از شکر نیشکر وجود دارد. او گفته است:

«قیمت شکر در آمریکا بالاتر از بسیاری از نقاط دنیا است. فکر می‌کنم نیاز به گفتگویی با دولت در زمینه ارزان‌تر کردن شکر در آمریکا و اصلاح استراتژی‌های کشاورزی داریم؛ این کار می‌تواند مسیر گذار به شکر نیشکر را برای ما و کل صنعت تسهیل کند.»

به گفته لاگوارتا، 60 درصد از نوشیدنی‌های پپسی‌کو در آمریکا همین حالا هم فاقد شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند و شرکت او تلاش می‌کند گزینه‌های متنوع‌تری را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهد.

mosbatnews

مقالات مرتبط

مشاجره بابک زنجانی و مصطفی قمری‌وفا

مثبت نیوز – زنجانی در حساب شخصی خود در ایکس، موضوع هک…

۲۸ تیر ۱۴۰۴

تحلیل رفتار اقتصادی مردم در خرداد ۱۴۰۴

مثبت نیوز – بر اساس  داده‌های شاپرک، تعداد تراکنش‌های خردادماه 4 میلیارد…

۲۸ تیر ۱۴۰۴

بایدو به جای جی.پی.اس!

مثبت نیوز – سرویس مکان‌یابی بایدو، جدیدتر است و بیش از هر…

۲۵ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید