عربستان به دنبال فتح گیشه

مثبت نیوز – فیلم «هفت سگ»(The Seven Dogs) با سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیون دلاری عربستان سعودی، آماده فتح گیشه‌های جهانی است. اولین تیزر این اکشن پرهیجان، حضور ستارگان جهانی مونیکا بلوچی و سلمان خان را در کنار چهره‌های مطرح عرب تأیید کرد. این فیلم‌ که در ریاض فیلمبرداری شده، تا پایان ۲۰۲۵ اکران خواهد شد.

 

احمد عز در نقش مأمور اینترپل و کریم عبدالعزیز در نقش مقام ارشد سندیکای جنایی «هفت سگ» رو‌در‌روی هم قرار می‌گیرند. کارگردانی این اثر به‌عهده بلال فلاح و عادل العربی است که با «پسران بد برای همیشه» و «پسران بد: بران یا بمیر» فروشی ۸۳۰ میلیون دلاری را رقم زده‌اند.

طرح داستان نیز از ترکی آل‌شیخ، رئیس اداره کل رفاه عربستان‌ و فیلمنامه‌نویسی برعهده محمد الدباح بوده است. تهیه‌کننده فیلم «ایوان اتکینسون»، خالق «جنتلمن‌ها»‌ است. ترکیب چندملیتی بازیگران و حمایت فرهنگی عربستان، «هفت سگ» را به پروژه‌ای بی‌سابقه تبدیل کرده که می‌تواند سینمای منطقه را در سطح جهانی مطرح کند.

مقالات مرتبط

کارکرد سرگرمی از منظر اردوغان

مثبت نیوز – تحرکات و تولیدات شبکه TRT در 15 سال اخیر…

24 آبان 1404

سقوط محسن چاوشی با صعود بامداد خمار!

مثبت نیوز – انتشار تازه‌ترین قطعات سریال «بامداد خمار» با صدای محسن…

7 آبان 1404

علی سرتیپی بزرگترین پخش‌کننده‌های سینمای ایران

مثبت نیوز – از فروردین سال 1402 تاکنون حدود 165 فیلم اکران…

6 آبان 1404

دیدگاهتان را بنویسید