تعداد بلیت‌های فروخته‌شده در ۱۴۰۳ به ۳۴ میلیون رسید

مثبت نیوز – رقم فروش امسال حدود 20 میلیون دلار است. 20 میلیون دلار (با دلار 93 هزار تومانی) تقریباً می‌شود به اندازه یک‌پنجم فروش بدترین فیلم امسال یعنی «مادام وب»؛ با این حال رقم فروش نزدیک به 2 همت و حدود 34 میلیون بلیت فروخته‌شده، یک موفقیت چشمگیر را برای سینمای ایران به ارمغان آورد، موفقیتی که آمار و ارقام جالبی را با خود به دوش می‌کشد.

 

اگر در سال 1402 ابراهیم عامریان سیصد و خرده‌ای میلیارد تومان فروش کرد، در سال 1403 این رقم با دو فیلم «هفتاد سی» و »تگزاس3» به حدود 500 میلیارد رسید و سهم ابراهیم عامریان از کل فروش سینمای ایران در سال از 26 درصد در سال 1402 به 30 درصد در سال 1403 رسید. با آنکه «هفتاد سی» عامریان دوباره توانست چند رکورد فسیل را بشکند اما هنوز هم رکورد بیشترین سهم یک فیلم از کل حجم فروش، دست «فسیل» است.

اما هنوز فاصله زیادی با مخاطب ۸۰ و ۸۱ میلیونی سال‌های ۱۳۶۶ و ۱۳۶۹ دارد؛ آن هم در زمانی که جمعیت کشور با الان قابل مقایسه نبود.

پس از تغییر قیمت بلیت و حذف روز‌های نیم‌بها، عملاً در بازه زمستان، فروش هم کاهشی جدی کرد و «استراتژی مناسب‌سازی قیمت» جایش را به کاهش مخاطب داد و عملاً با شکست مواجه شد و آمار‌های 50 و 60 میلیارد تومانی فروش در هفته، بدل به فروش 30 و 20 میلیارد تومانی در دی و بهمن‌ماه شد. در ادامه همین استراتژی قرار است بلیت‌های سینما دوباره گران شود و به رقم 110 هزارتومان برسد. این تغییر قیمت با آنکه نتیجه منطقی بازار است اما پای مخاطب را از سینما بیرون می‌کشد.

مقالات مرتبط

سینماتیک روی نیمکت فرابورس

مثبت نیوز – شرکت سینماتیکت به عنوان چهارصد و سومین نماد معاملاتی…

12 مهر 1405

دست پر نمایش خانگی در مقابل صداوسیما

مثبت نیوز – اگر دو ماه پرسروصدای مرداد و شهریور را فاکتور…

7 مهر 1405

تغییراتی سنگین در بستر فرهنگی آمریکا

مثبت نیوز – بالاخره مشخص شد پروژه 111 میلیارد دلاری «پارامونت اسکای‌دنس»…

6 مهر 1405

دیدگاهتان را بنویسید