تعداد بلیت‌های فروخته‌شده در ۱۴۰۳ به ۳۴ میلیون رسید

مثبت نیوز – رقم فروش امسال حدود 20 میلیون دلار است. 20 میلیون دلار (با دلار 93 هزار تومانی) تقریباً می‌شود به اندازه یک‌پنجم فروش بدترین فیلم امسال یعنی «مادام وب»؛ با این حال رقم فروش نزدیک به 2 همت و حدود 34 میلیون بلیت فروخته‌شده، یک موفقیت چشمگیر را برای سینمای ایران به ارمغان آورد، موفقیتی که آمار و ارقام جالبی را با خود به دوش می‌کشد.

 

اگر در سال 1402 ابراهیم عامریان سیصد و خرده‌ای میلیارد تومان فروش کرد، در سال 1403 این رقم با دو فیلم «هفتاد سی» و »تگزاس3» به حدود 500 میلیارد رسید و سهم ابراهیم عامریان از کل فروش سینمای ایران در سال از 26 درصد در سال 1402 به 30 درصد در سال 1403 رسید. با آنکه «هفتاد سی» عامریان دوباره توانست چند رکورد فسیل را بشکند اما هنوز هم رکورد بیشترین سهم یک فیلم از کل حجم فروش، دست «فسیل» است.

اما هنوز فاصله زیادی با مخاطب ۸۰ و ۸۱ میلیونی سال‌های ۱۳۶۶ و ۱۳۶۹ دارد؛ آن هم در زمانی که جمعیت کشور با الان قابل مقایسه نبود.

پس از تغییر قیمت بلیت و حذف روز‌های نیم‌بها، عملاً در بازه زمستان، فروش هم کاهشی جدی کرد و «استراتژی مناسب‌سازی قیمت» جایش را به کاهش مخاطب داد و عملاً با شکست مواجه شد و آمار‌های 50 و 60 میلیارد تومانی فروش در هفته، بدل به فروش 30 و 20 میلیارد تومانی در دی و بهمن‌ماه شد. در ادامه همین استراتژی قرار است بلیت‌های سینما دوباره گران شود و به رقم 110 هزارتومان برسد. این تغییر قیمت با آنکه نتیجه منطقی بازار است اما پای مخاطب را از سینما بیرون می‌کشد.

مقالات مرتبط

زیباترین کارت‌ بانکی ایران کدام است؟

مثبت نیوز – کارت، دیگر تنها یک تراکنش نبود؛ تبدیل شده بود…

7 آبان 1404

تعرفه تبلیغ در شبکه نمایش خانگی

مثبت نیوز – تبلیغات بخش جدایی‌ناپذیر اقتصاد این پلتفرم‌هاست.   باتوجه‌به هزینه…

27 مهر 1404

وضعیت مبهم صرافی اکسکوینو

مثبت نیوز – اکسکوینو، از قدیمی‌ترین صرافی‌های رمزارز، با بلوکه‌کردن دارایی‌ها، اعتماد…

23 مهر 1404

دیدگاهتان را بنویسید