نِکست شیفت با الناز سخاییان

اوایل همین امسال بود که الناز سخاییان، به عنوان اولین مدیر ایرانی شرکت بزرگ سوئیسی  در ایران معرفی شد.

 

این شرکت سوییسی از اوایل دهه 80 در ایران فعالیت دارد. در گذشته مدیرعاملی این شرکت در ایران برعهده یک ایتالیایی و پس از آن یک مدیر سوییسی بود. اما با بازگشت مدیر سوییسی به کشورش، الناز سخاییان مدیر عامل این شرکت در ایران شد.

او پیش از این به مدت حدود سه سال در همین شرکت  مسوولیت دپارتمان تغذیه کودک را بر عهده داشت و حالا کمتر از یک سال است که مدیرعامل این شرکت شده است. نکته جالب درباره این مدیر 40 ساله، این است که او در دانشگاه تهران داروسازی خوانده اما به گفته خودش خیلی کم به عنوان یک داروساز فعالیت کرده است.

او به محض فارغ‌التحصیلی وارد شرکت‌های دارویی شد و به مدت 15 سال به عنوان نماینده دارویی، بازاریابی و فروش و در ادامه به عنوان مدیر بخش‌های تجاری فعالیت کرد. به طور دقیق‌تر او یک سال به عنوان داروساز در یک داروخانه کار کرد و بعد در شرکت‌های مختلف آرایشی و بهداشتی، بازاریاب و فروشنده محصولات بهداشتی و پوستی به متخصصان پوست و پزشکان شد.

سخاییان در این مدت، مدرک ام‌بی‌ای یا مدیریت کسب و کار خود را گرفت و وارد شرکت دارویی سانوفی(فرانسه) در ایران شد. حالا سه سال و نیم است که خانم سخائیان با این شرکت معروف سوییسی همکاری دارد و با همه‌گیر شدن ویدیوی صحبت‌هایش، دیگر فقط در دنیای تجارت شناخته شده نیست و پنجره جدیدی از توجهات به روی او باز شده است.

مقالات مرتبط

گلرنگ ساخت بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی شرق کشور را آغاز کرد

مثبت نیوز – آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی…

23 شهریور 1404

یک کلینیک ایرانی اسپانسر تیم فوتبال الشحانیه قطر شد

مثبت نیوز – باشگاه الشحانیه قطر(Shahania SC) از آغاز همکاری خود با…

22 شهریور 1404

متمول‌هایی که هوس تیم‌داری به سرشان زد

مثبت نیوز – هرچند سرمایه‌داران با وعده‌های پر زرق‌وبرق و ورودهای پر…

18 شهریور 1404

دیدگاهتان را بنویسید