42.5 درصد سهام «آپ» به فروش می‌رسد

مثبت نیوز – و سهامدار اصلی «آپ»، «مهدی شهیدی» و «حامد منصوری»، قصد فروش تمامی سهام خود را دارند.

 

قیمت پایه هر سهم 1233 تومان تعیین شده، اما بالاترین قیمت پیشنهادی مبنا قرار خواهد گرفت. براین اساس خریدار حداقل باید بیش از 4600 میلیارد تومان برای این معامله بلوکی بپردازد.

تاریخ عرضه این بلوک سهام چهارشنبه اول اسفند 1403 است و عرضه آن از طریق کارگزاری شهر انجام خواهد شد.

صندوق «رفاه و تأمین آتیه» و شرکت «گسترش فناوری‌های نوین»، بازوی فناوری اطلاعات بانک کشاورزی، از دیگر سهام‌داران آپ هستند که هرکدام 18 درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارند.

خریدار برای خرید نقدی موظف است کل مبلغ معامله را ظرف مدت حداکثر 2 روز کاری از تاریخ مشخص شدن برنده رقابت، بپردازد.

شرایط خرید سهم به صورت نقد و اقساط نیز بدین صورت است که خریدار باید 10 درصد ارزش کل معامله را به صورت نقدی و حداکثر ظرف مدت 14 روز کاری از تاریخ مشخص شدن برنده، پرداخت کند. الباقی 90 درصد ارزش معامله نیز باید در سه قسط مساوی ماهانه با نرخ سود 23 درصد سالیانه و با فاصله یک ماه پرداخت شود. تاریخ اولین قسط، یک ماه پس از قطعی شدن معامله در بورس است.

mosbatnews

مقالات مرتبط

10 بیمارستان به شکل نیمه کاره رها شده

مثبت نیوز – در حالی که نیاز مبرم به امکانات بهداشتی و…

۱۷ بهمن ۱۴۰۳

جنگ جهانی سوم بین ربات‌ها است!

مثبت نیوز – از دستیار‌های هوش مصنوعی پرطرفدار چه می‌دانیم؟   چت…

۱۶ بهمن ۱۴۰۳

دعوای ایران خودرو و کروز

مثبت نیوز – مجمع فوق‌العاده سهامداران ایران‌خودرو برگزار می‌شود، جایی که سهامدار…

۱۵ بهمن ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید