کدام سالن سینما پولسازتر بوده است؟

مثبت نیوز – با مقایسه پردیس‌ها و سالن‌های سینمایی خواهیم دید که پردیس سینمایی ایران‌مال توانسته در این مدت تعداد بلیت بیشتری بفروشد.

 

ایران‌مال 430 هزار قطعه بلیت در این 6 ماه فروخته است و بعد از آن پردیس سینمایی آزادی قرار دارد که با 241 هزار بلیتی که در سینما تیکت فروخته توانسته به رتبه دوم سینماهای پرفروش تبدیل شود.

جایگاه بعدی به سینمای مگامال در شهرک اکباتان تهران رسیده که فروش این پردیس در شش ماه ابتدای سال 227 هزار قطعه بلیت بود  است.

همچنین در جایگاه چهارم و پنجم سینماهای پرفروش سینما تیکت هدیش مال و بام نیایش قرار داشته که 218 و 182 هزار بلیت به ترتیب فروخته‌اند.

اگر تهران را از این مقایسه کنار بگذاریم کرج، شیراز و مشهد پرمخاطب‌ترین سینماهای کشور را داشته‌اند.

پردیس اکومال کرج با فروش 230 هزار قطعه بلیت از مسیر سایت سینما تیکت در این 6 ماه در راس این جدول قرار دارد.

مجموعه هنر شیراز با فروش 220 هزار قطعه بلیت و پردیس سینمایی هویزه مشهد هم با 192 هزار بلیت به رتبه‌های دوم و سوم این رتبه‌بندی رسیده‌اند.

 

mosbatnews

مقالات مرتبط

تلاش های اردوغان برای بالابردن اعتبار ترکیه در سطح جهانی

مثبت نیوز – رئیس جمهور این کشور تلاش دارد تا از اعتباری…

۸ مرداد ۱۴۰۴

غیرفعال شدن تلویزیون‌های اسنوا و دوو!

مثبت نیوز – تلویزیون‌های اسنوا و دوو در ایران پس از دریافت…

۷ مرداد ۱۴۰۴

استان‌های کم‌بارش‌؛ رتبه‌اول صنعت!

مثبت نیوز – شرکت‌های آب‌بر از پتروشیمی گرفته تا نفتی، فولادی، سیمانی،…

۶ مرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید