بررسی جزییات طرح نور

مثبت نیوز – تصاویر، اتفاقات و فیلم‌ها عینا تکرار شدند و ناظران شگفت‌زده بودند که این همه فشار فیزیکی آن هم همزمان با مواجهه بین‌المللی ایران با اسرائیل و متحدانش به چه علت است.

 

در دو سه دوره در سال‌های 74 و 75، در سال‌های 85 تا 87 و در سال 1401 برای ماجرای حجاب آن هم با تکیه بر پلیس و گشت‌های اخلاقی دورخیز شده بود اما نتیجه‌اش هیچ وقت راضی کننده نبوده و به تصویر بین‌المللی ایران ضربات جبران ناپذیری وارد ساخته بود. انتظار می‌رفت که مواجهه پلیس با مسئله حجاب این بار با آرامش بیشتر و دقیق‌تر باشد اما باز هم تکرار فرمول‌های قبلی بود.

خبرگزاری فارس، روزنامه همشهری و روزنامه کیهان و علم الهدی کمپین لزوم بازگشت گشت‌های ارشاد را راه‌اندازی کرده بودند و وزیر کشور(سردار وحیدی)، معاون امنیتی ایشان(میراحمدی) و فرمانده نیروی انتظامی(سردار رادان) از این کمپین حمایت و طرح را اجرا کردند.

طبیعی است که با چنین پشتوانه‌ای دوباره گشت ارشاد احیا شد.

مقالات مرتبط

دکترین «Kill Them First»: تحول دکترین امنیتی اسراییل

مثبت نیوز – تنها چند روز پس از امضای این تفاهم‌نامه، بنیامین…

20 تیر 1405

از نقشه ترامپ تا نقش جولانی

مثبت نیوز – «ابومحمد جولانی»، با به‌قدرت‌رسیدن در سوریه، تمام لباس‌های قبلی‌اش…

9 تیر 1405

مداح یا بازیگر سیاسی

مثبت نیوز – ورود سیاست به هیئت‌های عزاداری پدیده‌ تازه‌ای نیست، اما…

9 تیر 1405

دیدگاهتان را بنویسید