موساد عامل انتشار عکس‌های خصوصی رستم قاسمی

مثبت نیوز –  روزنامه «اسرائیل هیوم» چاپ تل‌آویو گزارشی منتشر کرده از عملیات پیچیده  موساد  برای نفوذ در ایران و برانداختن حکومت جمهوری اسلامی.

 

این عملیات با ورود دیوید بارنئا  به این سازمان شکل گرفته است.

اسرائیل از سال‌ها پیش رستم قاسمی را تحت نظر داشته. سپس به انتنشار ناگهانی عکس‌های رستم قاسمی با یک زن جوان بی حجاب در سفرش به مالزی در سال ۲۰۲۲ درست همزمان با اعتراضات موسوم به «زن، زندگی و آزادی» توسط ایران اینترنشنال اشاره می‌کند و می‌گوید: در عرض چند ساعت، قاسمی به موضوع اول روز در ایران تبدیل شد؛ چند روز بعد، او مجبور شد استعفای خود را از دولت ارائه کند. دلیل رسمی، «وضعیت جسمانی» او اعلام شد. چند ماه بعد نیز واقعاً بر اثر سرطان درگذشت.

عجیب اینکه اسرائیل هیوم می‌گوید مرگ رستم قاسمی هم مشکوک است. این رسانه مدعی است که مرگ بر اثر سرطان «چیزی بود که رسانه‌های رسمی ایران گزارش کردند.

افشاگری اصلی درباره این ماجرا جاییست که اسرائیل هیوم می‌گوید عامل انتشار تصویر قاسمی—آن هم در چنین زمان حساس و انفجاری—موساد بوده است؛ سازمانی که از سال ۲۰۱۱ این تصویر را در اختیار داشت. از نگاه موساد، این یک پیروزی دوگانه بود: حذف یک چهره نظامی کارکشته و بانفوذ از ساختار قدرت، و هم‌زمان شعله‌ورتر کردن اعتراضات مربوط به حجاب که در آن زمان سراسر ایران را فرا گرفته بود.

استفاده از رسانه برای حذف مقامات ارشد ایرانی تا آن زمان در موساد چندان رایج نبود.

به‌طور سنتی، موساد بلد بود افراد را عمدتاً از طریق ترور حذف کند. اما وقتی با کسی روبه‌رو هستی که به تو آسیب می‌زند، افشای جزئیات شرم‌آور از گذشته‌اش اغلب باعث واکنش فوری می‌شود و او را از دایره قدرت بیرون می‌اندازند. خیلی ساده اخراجش می‌کنند یا به جای دیگری منتقلش می‌کنند. انجام یک عملیات نفوذ و تأثیرگذاری که در نهایت باعث حذف فرد شود، بسیار ارزان‌تر و ساده‌تر از یک عملیات ترور است. در گذشته موساد این‌طور فکر نمی‌کرد. امروز، اما موساد مسئول برکناری تعداد قابل‌توجهی از مقامات ارشد در ایران بوده است.

مقالات مرتبط

چرا ضرغامی از سرگذشت ندیمه گفت؟

مثبت نیوز – عزت‌الله ضرغامی پس از تماشای سریال «سرگذشت ندیمه»، درباره…

16 شهریور 1405

از ارتباط علی‌الطاهر و تهران چه می دانیم؟

مثبت نیوز – با ادعای سقوط علی‌الطاهر، اختلافات دوباره زنده شده است.…

15 شهریور 1405

یک آقازاده دیگر و بازهم کانادا!

مثبت نیوز –  دولت کانادا قرارداد‌هایی به ارزش میلیون‌ها دلار به شرکت‌های…

15 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید