خبرهای نهمین و دهمین روز جنگ

مثبت نیوز – گزارش خبری مثبت نیوز از روز نهم و دهم حمله به ایران:

 

در دو روز ۱۷ و ۱۸ اسفندماه، ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پول از صندوق‌های درآمد ثابت بورس خارج شد

با شروع جنگ معاملات بازار سهام تعطیل شد و همچنان در حالت تعطیل قرار دارد؛ اما در روز جاری، معاملات صندوق‌های درآمد ثابت برای دومین روز متوالی انجام شد. در معاملات امروز، ۱۶ هزار و ۳۹ میلیارد تومان واحد صندوق درآمد ثابت میان خریداران و فروشندگان دست به دست شد و ماحصل این ارزش معاملات، خروج هزار و ۳۹۴ میلیارد تومان پول حقیقی از گردونه معاملات این صندوق‌ها بود. مجموع خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت در دو روز اخیر به ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

️ رانندگان تا پایان فروردین برای بیمه‌پردازی نیاز به تمدید کارت هوشمند ندارند

بیمه‌ تأمین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به تعطیلی برخی از مراکز تمدید کارت هوشمند رانندگان در سطح کشور به عنوان یکی از موارد قانونی مورد نیاز جهت استمرار بیمه‌پردازی این گروه، با هدف استمرار و عدم بروز وقفه در بهره‌مندی ذینفعان از خدمات بیمه‌ای و درمانی، با مجوز اخذ شده و طبق هماهنگی بعمل آمده توسط سازمان تأمین اجتماعی، رانندگان حمل و نقل درون و برون شهری تا پایان فروردین ۱۴۰۵ نیازی به تمدید کارت نداشته و کماکان با همان کارت هوشمند رانندگی می‌توانند نسبت به پرداخت حق بیمه جاری خود اقدام و از مزایای قانونی برخوردار شوند.

تداوم لغو طرح ترافیک تهران تا اطلاع‌ثانوی

اجرای طرح ترافیک همچنان تا اطلاع ثانوی لغو است و شهروندان برای ورود به این محدوده نیازی به دریافت مجوز ندارند.

افزایش سقف موجودی و سقف تراکنش خرید کارت‌های مددجویان

به منظور تسهیلگری در ارائه خدمات بانکی مطلوب‌تر، سقف موجودی ثابت کارت‌های مددجویان از ۱۵۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون ریال و سقف تراکنش خرید از ۱۸ میلیون ریال به ۵۰ میلیون ریال افزایش یافت. به دنبال درخواست شرکت توسعه خدمات الکترونیک حامی عدالت در خصوص افزایش سقف موجودی و تراکنش خرید روزانه کارت‌های مددجویان ( کد محصول ۴۲ و ۴۴) سقف موجودی ثابت کارت‌های مددجویان از ۱۵۰ میلیون ریال به ۲۰۰ میلیون ریال و سقف تراکنش خرید از ۱۸ میلیون ریال به ۵۰ میلیون ریال افزایش یافت.

با صدور بخشنامه ای از سوی بانک مرکزی؛ تمام کارت‌های پرداخت با تاریخ انقضای اسفند ۱۴۰۴ و فروردین ۱۴۰۵ به مدت سه ماه تمدید شد

پیرو صدور بخشنامه شماره ۰۴/۳۱۶۶۴۹ به تاریخ ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ خطاب به مدیران عامل شبکه بانکی مقرر شد تمام کارت‌های پرداخت با تاریخ انقضای اسفند ۱۴۰۴ و فروردین ۱۴۰۵ به مدت سه ماه تمدید شود.

در این بخشنامه آمده است : «با عنایت به شرایط حادث شده و لزوم تداوم خدمت رسانی مطلوب به مشتریان شبکه بانکی و کاهش مراجعات حضوری به شعب آن بانک مقرر شد به منظور رفع نیازمندی مشتریان در خصوص تمامی کارت‌های پرداخت با تاریخ انقضای اسفندماه ۱۴۰۴ و فروردین‌ماه ۱۴۰۵ حتی المقدور بدون صدور کارت جدید تاریخ انقضای کارت‌های مربوطه به مدت سه ماه تمدید شد.»

رئیس ایرنیک: فرایند انقضا و آزادسازی دامنه .ir متوقف شده است

امین صادقی، رئیس مرکز ثبت دامنه کشوری، با اشاره به اینکه از روز ۹ اسفند تا اطلاع ثانوی فرایند اکسپایریشن، انقضا و آزادسازی دامنه متوقف شده است، گفت: «با این وجود به دلیل محدودیت‌های  اینترنت  و مواردی به این شکل، ممکن است برخی سایت‌ها از دسترس خارج شده باشند. علت این مسئله نیز احتمالا به دلیل این است که DNS یا هاستینگ آنها خارج از کشور بوده و به داخل کشور منتقل نشده است.»

به گفته رئیس مرکز ثبت دامنه کشوری همچنین سامانه هدا از حدود ۱۰ اسفند قطع است. او توضیح داد: «۷۲ ساعتی می‌شود که پیگیر این مسئله هستم. به گفته آنها برخی الزامات امنیتی وجود دارد و تا زمان رفع آن الزامات، سامانه راه نمیفتد. با این وجود طبق شنیده‌های غیر رسمی طی یک الی دو روز آینده سامانه وصل خواهد شد.»

معاملات اوراق تسهیلات مسکن از امروز آغاز می‌شود

محسن فاضلیان، عضو هیئت‌مدیره، رئیس کمیته اعتبارات و ناظر بر کمیته فناوری اطلاعات بانک مسکن، از آمادگی کامل این بانک برای تداوم خدمات‌رسانی در شرایط اضطرار، ارتقای پایداری سامانه‌ها و آغاز معاملات اوراق تسهیلات مسکن از روز دوشنبه خبر داد.‌

تمدید سه ماهه تاریخ انقضای کارت‌های الکترونیک بانک ملت

با توجه به شرایط ناشی از بروز جنگ تحمیلی و با هدف ایجاد سهولت در استفاده مشتریان از خدمات بانکی و عدم نیاز به مراجعه حضوری به شعب، تاریخ انقضای کارت‌های صادره بانک ملت به‌صورت غیرحضوری تمدید می‌شود.

کارت‌های الکترونیک صادره از سوی این بانک که تاریخ انقضای آنها ۱۴۰۴/۱۲ است، به‌صورت سیستمی به مدت سه ماه تمدید خواهد شد. بر این اساس، ضروری است که این دسته از مشتریان برای استفاده از کارت‌ در عملیات پرداخت اینترنتی از روز ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۴، تاریخ ۱۴۰۵/۰۳ را به عنوان تاریخ انقضای جدید کارت خود استفاده کنند.

چرا در زمان جنگ، طلا، دلار و تتر خریدار ندارد و قیمت آنها کاهش می‌یابد؟

بنا بر عادت ایرانی‌ها برای زمان‌های بحران مثل جنگ، دلار، طلا و تتر ذخیره می‌کنند با این امید که به کارشان بیاید. تورم افسارگسیخته در ایران باعث شده است که ریال مصداق پول داغ باشد و همه بخواهند سریع از شر آن راحت شوند. به همین خاطر در زمان‌های آرامش مردم ریال‌هایشان را به دلار و طلا و تتر تبدیل می‌کنند که در طول زمان ارزش آن کاهش نیابد و بتوانند با تبدیل دارایی در بحران از پس هزینه‌های روزمره بر بیایند.

نکته عجیب اینجاست که طلا و دلار و تتر در زمانی که باید به کار مردم بیایند ناگهان خریداری ندارند یا به عبارت دیگر همه فروشنده می‌شوند. در شرایط جنگ عرضه دارایی‌های ضد تورمی افزایش می‌یابد و قیمت این دارایی‌ها کاهش می‌یابد. قیمت سکه امامی در زمان نوشتن این گزارش به ۱۷۸ میلیون تومان کاهش یافته است؛ در حالی که همین سکه تا ۲۱۰ میلیون تومان هم رفته بود؛ سکه در هفته گذشته نزدیک به ۱۵ درصد کاهش قیمت داشته است و طلافروش‌ها هم سکه را نمی‌خرند و یا اگر بخرند با قیمتی پایین‌تر آن را برمی‌دارند. طلای ۱۸ عیار هم همین است؛ این روزها نزدیک به ۱۷ میلیون تومان است در حالی که تا بالای ۲۰ میلیون تومان هم رفته بود. با این که دلار کاغذی به بالای ۱۶۶ هزار تومان رسیده، تتر در صرافی‌ها به نزدیک ۱۵۰ هزار تومان سقوط کرده است؛ این در حالی است که قیمت این دو باید با هم برابر باشد. بازارهای بورس هم بسته است و دارایی‌های ضد تورمی در زمانی که باید به کار بیایند ناگهان از دسترس خارج می‌شوند یا با ضرر بسیار به ریال تبدیل می‌شوند. چرا؟

رکورد جدید پیشخوان‌های شهرنت؛ مانده منابع به آستانه ۱۰ همت رسید 

مجموع مانده منابع شهرنت‌های بانک شهر به مرز ۱۰ همت رسیده و از سوی دیگر، بیش از ۶ میلیون و ۷۴۰ هزار کارت هدیه در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۴ در این کیوسک‌های خدمات بانکی و مالی برای مشتریان صادر شده است. بررسی روند فعالیت پیشخوان‌های  شهرنت  از زمان آغاز به کار این پروژه در سال ۱۳۹۳ تا پایان سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که طی حدود ۹ سال، مجموع مانده منابع جذب‌شده به حدود ۲ همت رسیده بود. با این حال، از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، مانده منابع شهرنت‌ها با ۸ همت افزایش، به ۱۰ همت رسیده که بیانگر افزایش حدود ۳۶۰ درصدی منابع در این ۲ سال، نسبت به پایان سال ۱۴۰۱ است.

تداوم خدمات بانک صادرات از طریق سپینو و شعبات حضوری

بانک صادرات ایران با هدف تداوم بی‌وقفه چرخه خدمات مالی در شرایط کنونی، دسترسی به تمامی امکانات بانکی را بیش از پیش تسهیل کرد. ارائه خدمات غیرحضوری و شبانه‌روزی در بستر نئوبانک «سپینو»، تمدید خودکار سپهرکارت‌ها و همچنین برقراری شعب کشیک در سراسر کشور، اقداماتی است که برای رفاه حال هموطنان اجرایی شده است.

تمدید کارت‌های بانک شهر به مدت ۳ ماه

حسام حبیب الله، معاون فناوری اطلاعات بانک شهر، گفت: «امکان تمدید تاریخ انقضاء کارت‌های بانکی بانک شهر بدون نیاز به مراجعه حضوری مشتریان به شعب فراهم شده است.»

او افزود: «با توجه به شرایط خاص کشور و با هدف تسهیل در ارائه خدمات بانکی به مشتریان، کارت‌های بانک شهر که مهلت اعتبارشان تا پایان اسفندماه سال جاری و فروردین سال آینده به اتمام می‌رسد، به شکل خودکار و بدون نیاز به مراجعه حضوری؛ به مدت ۳ ماه تمدید شد.»

نرخ حواله ارزهای عمده اعلام شد

بانک مرکزی نرخ حواله ارزهای عمده را در روز دوشنبه اعلام کرد که بر اساس آن هر دلار ۱۴۰ هزار و ۴۰۵ تومان کشف قیمت شد. نرخ حواله یورو ۱۶۳ هزار و ۸۴ تومان، حواله درهم امارات ۳۸ هزار و ۲۳۱ تومان و نرخ حواله یوآن چین ۲۰ هزار و ۳۴۵ تومان کشف شد. همچنین نرخ روبل روسیه در این مرکز ۱۷۷۳ تومان بود.

خدمات آنلاین طلاین در هفته نخست جنگ پایدار ماند

خدمات آنلاین طلاین از زمان آغاز درگیری‌های نظامی در ۹ اسفند ۱۴۰۴ بدون اختلال ادامه داشته و کاربران در این مدت به خدمات آن دسترسی داشته‌اند. به گفته این مجموعه، تیم‌های فنی و پشتیبانی در طول این مدت برای ارائه خدمات و پاسخگویی به کاربران به‌صورت ۲۴ ساعته فعال بوده‌اند. همچنین شرایط استفاده از خدمات این پلتفرم تغییری نکرده و محدودیتی برای سرمایه‌گذاری کاربران اعمال نشده است.

کالابرگ افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی امروز فعال شد

وزارت رفاه اعلام کرد که همه خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی کشور بدون در نظر گرفتن رقم انتهای کد ملی سرپرست آنها  از روز  دوشنبه ۱۸ اسفند می‌توانند از اعتبار کالابرگ خود در فروشگاه‌ها استفاده کنند.

تأمین کالاهای اساسی و فعال‌سازی پوشش بیمه جنگ

وزارت اقتصاد با صدور اطلاعیه شماره۳ اعلام کرد:

حوزه ترخیص و تأمین کالاها: تسهیلات ویژه‌ای برای تسریع در ترخیص کالاهای اساسی، دارو، تجهیزات پزشکی و مواد اولیه مورد نیاز اعمال شده است. ترخیص شبانه‌روزی این اقلام ادامه دارد و در روزهای اخیر حجم قابل توجهی از کالاهای اساسی (بیش از ۵۰ هزار تن در بازه‌های کوتاه) و دارو و تجهیزات پزشکی (به ارزش حدود ۵۰ میلیون دلار در چند روز گذشته) ترخیص و وارد کشور شده است.

حوزه بیمه‌ها: شرکت‌های بیمه‌ای پوشش خطر جنگ را برای انواع بیمه‌نامه‌ها (از جمله بدنه خودرو، منازل مسکونی و صنعتی، درمان تکمیلی، مسئولیت حمل‌ونقل، کشتی‌ها و شناورها) فعال کرده‌اند. خدمات‌رسانی بدون توقف ادامه دارد، خسارت‌ها با سرعت و بدون مانع تأخیر در اعلام پرداخت می‌شود، فرجه زمانی برای پرداخت حق بیمه‌های نقدی و اقساطی اعطا شده و پوشش بیمه درمان تا عادی شدن شرایط تعلیق نخواهد شد.

حوزه مناطق آزاد: مناطق آزاد به عنوان خط مقدم پشتیبانی از تأمین کالای اساسی کشور عمل می‌کنند. تسهیل ترخیص کالاهای اساسی در این مناطق در اولویت قرار گرفته و نشست‌های اضطراری برای رفع موانع و پیگیری مستمر اقدامات برگزار شده است. تأکید بر حضور میدانی مدیران و گزارش‌دهی لحظه‌ای برای تسریع فرآیندها وجود دارد.

سود سهام عدالت: مرحله دوم سود عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳ شرکت‌های سرمایه‌پذیر طی یک هفته آینده  به حساب بیش از ۴۴ میلیون سهامدار سهام عدالت واریز خواهد شد. پرداخت سود شامل هر دو گروه سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت می‌شود.

حوزه بازار سرمایه: از ‌سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، فعالیت‌های محدود شده بازار سرمایه (مانند معاملات اوراق با درآمد ثابت و صدور/ابطال برخی صندوق‌ها) ادامه دارد و هماهنگی با سایر نهادها برای حفظ ثبات اقتصادی انجام می‌شود.

آغاز فازدوم مرحله سوم طرح جدید کالابرگ الکترونیکی

از امروز، دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۴، فاز دوم از مرحله سوم طرح جدید کالابرگ الکترونیکی به طور رسمی آغاز شد. در این مرحله، برای سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا سه درآمدی و خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی، به ازای هر عضو خانوار یک میلیون تومان اعتبار خرید تخصیص می‌یابد. مشمولان این طرح می‌توانند با استفاده از اعتبار یادشده، کالاهای اساسی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های طرف قرارداد تهیه کنند.

فهرست اقلام مشمول طرح شامل یازده قلم کالای اساسی است که دسته‌بندی آن به این شرح است: در گروه خواروبار، برنج، روغن، ماکارونی، قند، شکر و حبوبات؛ در گروه لبنیات، شیر، ماست و پنیر؛ و در گروه پروتئینی، گوشت قرمز و گوشت سفید شامل مرغ، بوقلمون، ماهی و میگو.

متقاضیان برای استعلام موجودی کالابرگ خود می‌توانند از یکی از سه روش رسمی استفاده کنند: اپلیکیشن «شمیم»، بخش کالابرگ در پیام‌رسان «بله»، و کد دستوری ‎۵۰۰۱۴۶۳#.

تداوم خدمت رسانی شبکه بانکی در قالب شعب کشیک / اطلاع رسانی شعب کشیک از طریق وب‌سایت و مرکز تماس بانک‌ها

خدمات شبکه بانکی درقالب شعب کشیک بدون وقفه ادامه دارد و مشتریان می‌توانند فهرست شعب کشیک را از طریق وب‌سایت بانک مورد نظر دریافت کنند.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، به دنبال تصمیم مراجع ذیربط با هدف تداوم خدمت‌رسانی به هم‌وطنان در شرایط کنونی، خدمات بانکی بدون وقفه و در قالب شعب کشیک به مشتریان بانک‌ها ارائه می‌شود.

این گزارش می‌افزاید، مردم برای آگاهی از فهرست شعب کشیک هر بانک، می‌توانند به وب‌سایت رسمی بانک مربوطه مراجعه یا از طریق مرکز تماس هر بانک، اطلاعات لازم را دریافت کنند.

یارانه زودتر از موعد همیشگی واریز شد

سازمان هدفمندی یارانه ها اعلام کرد: «با تخصیص سازمان برنامه و بودجه کشور یارانه نقدی کلیه خانوارهای مشمول و مستمری خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی به حساب بانک های عامل واریز و از ساعت ۲۴ امشب قابل برداشت است.»

سخنگوی آموزش و پرورش: فعال نشدن شبکه شاد ناشی از مشکل اینترنت است

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در نخستین روز آموزش‌های غیرحضوری به دلیل ضعف اینترنت موجب بروز مشکل در برقراری ارتباط دانش آموزان با شبکه شاد در بسیاری از نقاط کشور شد، گفت: «بسیاری از دانش آموزان امروز نتوانستند به موقع از طریق شبکه آموزشی شاد در کلاس‌های مجازی شرکت کنند که این هم ناشی از مشکلات شبکه اینترنت (ضعیف بودن) بود که موضوع بررسی شده و رفع مشکل به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته و درحال پیگیری است.»

محدودیت سقف سوخت گیری موقتی است

سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور با تأکید بر موقتی بودن سقف سوخت گیری اعلام کرد که بخشی از شلوغی جایگاه های بنزین به دلیل مراجعه خودروهایی است که با باک تقریباً پر برای سوخت‌گیری مراجعه می‌کنند، مردم مطمئن باشند توزیع سوخت ادامه داشته و برای سناریوهای مختلف تمهیداتی از قبل در نظر گرفته شده است.

جزئیات الزامات فنی و امنیتی دورکاری اعلام شد

مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، دستورالعمل جدیدی را صادر کرده است که راه و روش صحیح و امنِ وصل شدن کارمندان به سیستم‌های اداری از راه دور را نشان می‌دهد. این دستورالعمل که برای تمامی کارمندان، راهبران فنی و پیمانکاران الزامی است، تأکید دارد که در صورت عدم امکان اجرای هر یک از بندها، موضوع باید فوراً به بالاترین مقام سازمانی اطلاع‌رسانی شود تا در مورد ریسک‌های موجود تصمیم‌گیری مکتوب صورت گیرد. هدف این سند، تعیین دقیق ضوابط فنی برای برقراری ارتباط با سامانه‌های داخلی در شرایط ویژه است.

فعالیت سامانه‌های ساتنا و چکاوک اعلام شد

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد سامانه تسویه ناخالص آنی (ساتنا) برای انجام و ارسال تراکنش‌های بین‌مشتری در شبکه بانکی از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ فعال است. سامانه چکاوک به منظور رسیدگی و تبادل چک‌های عادی و رمزدار مشتریان در شبکه بانکی فعال است و فرایند پردازش و تسویه این دسته از چک‌ها از طریق این سامانه انجام می‌شود.

بازار طلا بی‌توجه به روند جهانی / قیمت طلا ۱۲ درصد کاهش یافت

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، اعلام کرد که قیمت طلا در بازار داخلی علیرغم رشد ۷۶ دلاری انس جهانی در هفته اخیر، با ریزش ۱۲ درصدی مواجه شده و هر گرم طلای ۱۸ عیار بیش از ۲ میلیون تومان کاهش یافته است. علت اصلی این اتفاق، کاهش نرخ ارز، نبود تقاضا و وضعیت نیمه‌تعطیل بازار به دلیل شرایط خاص جنگی در شهرهایی مثل تهران است که معاملات را به حداقل رسانده است.

در حال حاضر قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۷ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان و سکه امامی ۱۸۵ میلیون تومان است.

با وجود کاهش ۱۴ میلیونی قیمت سکه نسبت به هفته گذشته، بازار همچنان در رکود به سر می‌برد و پیش‌بینی می‌شود نوسانات روزهای آینده در محدوده طبیعی ۱ تا ۵ درصد باقی بماند.

تمدید خودکار یک‌ساله گواهینامه‌های منقضی‌ شده

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا: اعتبار تمامی گواهینامه‌های رانندگی که موعد اعتبار آنها به پایان رسیده یا در این مدت منقضی شده‌اند، به‌صورت خودکار برای مدت یک سال تمدید شده است.

نحوه فعالیت شعب بانک اقتصادنوین در روزهای ۱۷ تا ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۴

اساس اعلام کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی، بانک اقتصادنوین برنامه کشیک خود را برای خدمت‌رسانی در روزهای ۱۷ تا ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ اعلام کرد. شعب منتخب این بانک در سه منطقه شرق، مرکز و غرب تهران از ساعت ۸ تا ۱۲ فعال خواهند بود تا خدمات ضروری بانکی را در ایام پایانی سال به مشتریان ارائه دهند.

تعیین دستمزد کارگران تا پایان سال

نماینده کارگران در شورای عالی کار: طی این هفته به احتمال زیاد هزینه سبد معیشت نهایی می‌شود.
بعد از تعیین شدن هزینه سبد معیشت، جلسه اضطراری در غالب شورای عالی کار تشکیل خواهد شد و دستمزد کارگران قبل از پایان سال تعیین می‌شود.

ماندگاری دود و باران در تهران طی امروز / از تردد غیرضروری خودداری کنید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا اعلام کرد که سامانه بارشی در تهران طی امروز و فردا (۱۷ و ۱۸ اسفند) فعال خواهد بود.

اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران: با توجه به افزایش محسوس غلظت آلاینده‌ها در هوای تهران از شهروندان به‌ویژه گروه‌های حساس خواست تا از تردد غیرضروری خودداری کنند.

سکه امامی ۲۰۹ میلیون و ۹۹۰ تومان هزار شد؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار هم ۲۰ میلیون و ۱۲۲ تومان

دلار به ۱۶۶ هزار و ۳۴۰ تومان رسید.

تاریخ انقضای کارت‌های بانک سپه به مدت سه ماه تمدید شد

اعتبار کارت‌های عابربانک سپه با تاریخ انقضای اسفندماه ۱۴۰۴ و فروردین‌ماه ۱۴۰۵ بدون صدور کارت جدید به مدت سه ماه تمدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، مطابق بخشنامه بانک مرکزی با عنایت به شرایط حادث شده و لزوم تداوم خدمت رسانی مطلوب به مشتریان شبکه بانکی و کاهش مراجعات حضوری به شعب بانک، تاریخ انقضای تمامی کارت‌های عابربانک سپه با تاریخ اسفندماه ۱۴۰۴ و فروردین‌ماه ۱۴۰۵، بدون صدور کارت جدید به مدت سه ماه تمدید شد.

تمدید سه ماهه تاریخ انقضای کارت‌های عابر مشتریان بانک ملی ایران

تاریخ انقضای کارت‌های عابر مشتریان بانک ملی ایران به مدت سه‌ماه تمدید شد. بر این اساس، مشتریان برای استفاده از کارت‌هایشان نیازی به تمدید و دریافت کارت جدید نخواهند داشت.

این اقدام با هدف تسهیل خدمات‌رسانی به مشتریان و کاهش مراجعات حضوری به شعب انجام شده است.

گفتنی است کارت‌هایی که تاریخ انقضای آن‌ها در اسفندماه به پایان می‌رسد، تا پایان خردادماه ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت. همچنین کارت‌هایی که سررسید آن‌ها در فروردین و اردیبهشت است، به ترتیب تا پایان تیرماه و مردادماه تمدید شده‌اند.

شعب کشیک بانک صادرات ایران یکشنبه ۱۷ اسفندماه

بانک صادرات ایران، برای ارائه خدمات از روز یکشنبه ۱۷ اسفندماه آمادگی شعب کشیک خود را اعلام کرد.

شعب کشیک بانک صادرات ایران از فردا یکشنبه ۱۷ اسفندماه در تمام کشور فعال بوده و آماده ارائه خدمات بانکی هستند. ساعت خدمت‌رسانی از ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ اعلام شده است.

نرخ حواله ارزهای عمده اعلام شد

بانک مرکزی نرخ حواله ارزهای عمده را در روز یکشنبه اعلام کرد که بر اساس آن هر دلار حدود ۱۴۰ هزار تومان کشف قیمت شد. نرخ حواله یورو ۱۶۳ هزار و ۲۳۷ تومان، حواله درهم امارات ۳۸ هزار و ۲۵۷ تومان و نرخ حواله یوآن چین ۲۰ هزار و ۳۵۰ تومان کشف شد. همچنین نرخ روبل روسیه در این مرکز ۱۷۷۵ تومان بود.

نکات حیاتی پنهان در مواجهه با باران‌های اسیدی سمی

اطلاعیه ۲ آموزشی هلال احمر برای آلودگی هوا در تهران: آگاهی از این جزئیات، مرز بین سلامت و بیماری‌های مزمن ریوی و پوستی است.‌

۱. خطر بخارات پس از باران: پس از قطع شدن باران، از منزل خارج نشوید؛ زیرا تبخیر قطرات اسیدی از روی زمین گرم یا سطوح، غلظت سموم در هوای تنفسی را تا چندین برابر افزایش می‌دهد (صبر کنید تا هوا کاملاً ساکن شده یا توسط باد جابه‌جا شود).‌

۲. کولرهای آبی و گازی: در زمان بارش باران اسیدی سمی، کولرهای آبی را مطلقاً روشن نکنید (پوشال‌های خیس مثل فیلتر عمل کرده و اسید و دوده سمی را مستقیماً به داخل ریه‌های ساکنان خانه پمپاژ می‌کنند؛ کولرهای گازی را نیز در حالت گردش داخلی قرار دهید).‌

۳. مراقبت از مواد غذایی باز: اگر در تراس یا حیاط خانه مواد غذایی (مثل ترشیجات، برنج یا نان) دارید، حتی اگر دربسته هستند، پیش از انتقال به داخل خانه ابتدا ظرف آن‌ها را با دستکش و دستمال مرطوب کاملاً پاک کنید (ذرات اسیدی میکروسکوپی روی جداره ظرف می‌توانند هنگام باز کردن، محتویات را آلوده کنند).‌

۴. شستشوی مجاری تنفسی: پس از اتمام دوره بارش، حتی اگر در منزل بوده‌اید، بینی و گلوی خود را با محلول رقیق نمکی (سرم شستشو) غرغره کنید (این کار باعث دفع ذرات دوده نفتی معلق در هوا که به مخاط چسبیده‌اند می‌شود).‌

۵. تعویض فیلتر تصفیه آب: اگر از سیستم تصفیه آب خانگی استفاده می‌کنید، پس از اتمام بحران باران‌های سمی، فیلترهای مرحله اول را تعویض کنید (نفوذ احتمالی آلاینده‌های اتمسفری به شبکه آب شهری می‌تواند کارایی فیلترهای قدیمی را از بین ببرد).‌

۶. عدم استفاده از برف‌پاک‌کن خشک: اگر روی شیشه خودروی شما رسوبات سیاه باران نشسته، هرگز برف‌پاک‌کن را به تنهایی روشن نکنید (ترکیب اسید خشک شده و دوده مثل سمباده عمل کرده و علاوه بر آسیب به ریه شما هنگام برخاستن غبار، شیشه خودرو را نیز برای همیشه کدر می‌کند؛ ابتدا با سطل آب فراوان بشویید).

تمدید خودکار کارت‌های عابربانک ۱۰ بانک با تاریخ انقضای اسفند

بانک‌های سپه، صادرات، ملی، ملت، تجارت، توسعه صادرات ایران، مسکن، قرض‌الحسنه مهر ایران، سینا و پارسیان از تمدید خودکار کارت‌های عابربانک با تاریخ انقضای اسفند خبر دادند.

سهمیه سوخت‌گیری با کارت شخصی به ۲۰ لیتر کاهش یافت

استاندار تهران اعلام کرد که در پی حمله متجاوزان آمریکایی صهیونی به چند نقطه از انبارهای نفت در تهران و البرز، روند سوخت‌گیری در استان تهران با محدودیت‌هایی مواجه شده‌ و سهمیه سوخت‌گیری با کارت شخصی در جایگاه از ۳۰ لیتر به ۲۰ لیتر کاهش یافت. برای سوخت‌گیری فقط در موارد ضروری به جایگاه‌ها مراجعه کنند و از کارت شخصی سوخت خود استفاده کنند و به‌هیچ‌وجه کارت اضطرار جایگاه را تقاضا نکنند.

خودروهایی که دوگانه‌سوز هستند به‌هیچ‌وجه برای بنزین مراجعه نکنند، بلکه باید به جایگاههای سی‌ان‌جی برای دریافت گاز مراجعه کنند. با توجه به محدودیت ایجاد شده در سوخت‌رسانی با بنزین، تمام جایگاه‌های سی‌ان‌جی استان تهران و البرز، برای سوختگیری به صورت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کنند.

۹‌ راه‌ محافظت در برابر مواد ناشی از انفجار مخازن سوخت

انفجار انبارهای نفت باعث ورود حجم انبوهی از ترکیبات سمی هیدروکربن‌ها و اکسیدهای گوگرد و نیتروژن در جو و به ابرها می‌شود که در صورت بارندگی، باران حاصل بسیار خطرناک و دارای خاصیت اسیدی است.
۱. در زمان بارش پس از انفجارهای نفتی، تحت هیچ شرایطی از منزل خارج نشوید و تمام منافذ را با پارچه مرطوب بپوشانید.‌

۲. اگر در فضای باز غافلگیر شدید، بلافاصله به زیر سقف‌های بتنی یا فلزی پناه ببرید و از پناه گرفتن زیر درختان خودداری کنید.‌

۳. در صورت تماس باران با پوست، به هیچ وجه محل را نمالید و فقط با جریان مداوم آب سرد شستشو دهید.‌

۴. لباس‌هایی که به این باران آغشته شده‌اند را بلافاصله تعویض کرده و در کیسه دربسته قرار دهید.‌

۵. از ماسک‌های فیلتردار (ترجیحاً N95 یا ماسک‌های دارای لایه کربن فعال) استفاده کنید.‌

۶. از مصرف آب چاه‌های روباز یا مخازن ذخیره آب باران در مناطق نزدیک به انفجار جداً خودداری کنید.‌

۷. حیوانات خانگی و احشام را به فضای کاملاً سرپوشیده منتقل کنید و علوفه آن‌ها را بپوشانید.‌

۸. اگر دچار سوزش شدید مجاری تنفسی، سرفه خشک مداوم یا تاری دید شدید، بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنید.‌

۹. پس از اتمام بارندگی، سطوح خارجی و خودروها را با فشار آب زیاد بشویید تا رسوبات سمی خشک نشوند.

واریز سود سهام عدالت طی یک هفته آینده

حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: مرحله دوم سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳ شرکت‌های سرمایه‌پذیر طی یک هفته آینده واریز خواهد شد. واریز این سود طی یک هفته آینده به حساب بیش از ۴۴ میلیون سهامدار سهام عدالت واریز خواهد شد. پرداخت سود شامل هر دو گروه سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت می‌شود.

مقالات مرتبط

«شبه اروپا» به حالت تعلیق درآمد

مثبت نیوز – تا همین اواخر، خلیج فارس تصویری بی‌نقص از ثبات…

5 خرداد 1405

از خرید خانه ۵۵ متری در تهران رسیدیم به یک گوشی آیفون!

مثبت نیوز – ۲۵۰ میلیون تومان پولی که می‌توانست روزی در تهران…

28 اردیبهشت 1405

سناریو‌های مسکو 2026

مثبت نیوز – برای روسیه سه سناریو قابل پیش‌بینی است:   اول:…

28 اردیبهشت 1405

دیدگاهتان را بنویسید