فرجود مدیرعامل نوترا شد

مثبت نیوز – شرکت مدیریت سرمایه «صبا ایده» با نام تجاری «نوترا»، هلدینگ سرمایه‌گذاری و توسعه کسب‌وکار گروه صبا ایده است که با تمرکز بر اقتصاد دیجیتال و فناوری‌های نوین فعالیت می‌کند.

 

گروه صبا ایده شامل مجموعه‌‌های فیلیمو، آپارات، فیلیمو مدرسه، صباویژن و سینماتیکت است که با تاسیس هلدینگ «نوترا» به دنبال توسعه حوزه فعالیت‌های خود به سایر بخش‌های زیست بوم فناوری و نوآوری است.

همکاری نوترا با استارتاپ‌ها و شرکت‌های نوآور از طریق شرکت ایده ونچرز انجام می‌شود که بازوی تخصصی سرمایه‌گذاری خطرپذیر این هلدینگ است.

محمد فرجود به سمت مدیرعاملی نوترا منصوب شده است.

محمد فرجود دانش آموخته مدیریت اجرایی(MBA) دانشگاه صنعتی شریف و دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه تربیت مدرس است که در سوابق خود سمت‌هایی مانند مدیرعامل هلدینگ فناوری و نوآوری بانک تجارت (تفتا)، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، مدیرکل کسب و کار سازمانی ایرانسل، مدیر کل بازاریابی رایتل، رئیس کمیسیون شهر هوشمند کلان‌شهرهای کشور و رئیس کمیسیون بانکداری دیجیتال سازمان نصر تهران را دارد.

 

مقالات مرتبط

تبلیغات مبتنی بر حاشیه

اضلاع مثلث(نهادناظر، پلتفرم و مخاطب)، ایجاد یک موج کاذب تبلیغاتی است که…

31 خرداد 1405

سبک زندگی سالم با شکلات

مثبت نیوز – مجموعه صنایع غذایی فرمند حدود یک سال است که…

25 خرداد 1405

«دری رو به جام»؛ ویژه‌برنامه زنده و اختصاصی آپارات اسپرت برای جام جهانی

مثبت نیوز – با شروع رسمی مسابقات جام جهانی، بسیاری از VODها…

25 خرداد 1405

دیدگاهتان را بنویسید