خرده روایات جنگ

مثبت نیوز – گوشه ای از اتفاقات نبرد رمضان  را می خوانید:

 

1- فایننشنال تایمز به نقل از منابع مطلع مدعی شد که مرکز رایانش ابری (Cloud computing) زیر مجموعه خدمات وب آمازون (AWS) در بحرین، مورد حمله ایران قرار گرفته است.

تاسیسات آمازون در دفتر مرکزی شرکت مخابراتی Batelco قرار داشته است. بتلکو شرکت اصلی خدمات مخابراتی در بحرین محسوب می‌شود و دفتر مرکزی آن در منطقه الهمله در شمال‌غرب این کشور قرار دارد.

2- نوع جدیدی از موشک بالستیک آمریکا (PrSM) که به عنوان استفاده آزمایشی، برای اولین بار در حمله به ورزشگاهی در شهر لامرد فارس در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تست شد، بالای هدف منفجر شده و هزاران ترکش (گلوله‌های تنگستن) پخش می‌کند تا تلفات انسانی را به حداکثر برساند.

در اثر این جنایت حداقل ۲۱ ورزشکار نوجوان دختر و پسر به شهادت رسیدند.

3- محمد باقر قالیباف رئیس مجلس با انتشار یک مطلب در شبکه ایکس در خصوص فشار سرمایه گذاران و بانکداران یهودی به ترامپ نوشت: هفتهٔ گذشته، عده‌ای از بانکداران و صندوق‌های سرمایه‌گذاری بزرگ دور هم جمع شدند، تصمیم گرفتند سیاست جنگ ایران در واشنگتن را گروگان بگیرند و کمپین راه انداختند. می‌خواهید اسم ببریم؟
وی برای مخاطبین نام بیل اکمن سرمایه‌گذار مشهور و مدیر صندوق پوشش ریسک را با کنایه به عنوان غایب جلسه نوشته تا اشراف خود از محتوای این جلسات را نشان دهد.

مقالات مرتبط

اوکراین؛ موش آزمایشگاهی ناتو/نیابتی جدید

مثبت نیوز – حمله اوکراین به کشتی‌های ایران مرتبط در دریای خزر،…

5 مرداد 1405

تا با منی در یمنی

مثبت نیوز – اشتباه عربستان در دو نوبت بمباران فرودگاه صنعا در…

4 مرداد 1405

دشمنی تکنولوژی

مثبت نیوز – نام پایگاه‌های آمریکا در منطقه فقط العدید، علی‌السالم، الظفره…

4 مرداد 1405

دیدگاهتان را بنویسید