حس ایران 2 برگزار می شود

مثبت نیوز – بار دیگر فضایی تاریخی میزبان “حس ایران دو” می شود.

 

نیمه اول آذرماه رویداد «حس پارسی» میزبان علاقه مندان به هنر و تمدن کهن ایرانی خواهد بود.

این ایونت 3 روزه با مشارکت برندهای برتر لایف استایل برگزار خواهد شد.

سیما اهوز به عنوان خالق این نماشگاه فرهنگی و هنری تمام وقت خود را صرف کشف گذشته برای آیندگان کرده است تا میراثی ماندگار به جای بماند.

اهوز با تحقیق و پژوهش تخصصی بر روی این موضوع، THE SENSE OF PERSIA 1 را در تیرماه امسال برگزار کرد که با یک نمایش ویژه اساطیری همراه بود که نگاه ها را به خود جلب کرد.

سیما اهوز در گفتگو با مثبت نیوز بیان کرد: ما به دنبال مدرن سازی هنر باستان هستیم و المان و نمادها را از زمان مادها تا دوره ساسانیان بررسی می کنیم.

اهوز ادامه داد: استفاده از عناصر و اجزا تاریخی در طراحی محصولات بخش کوچکی از پروژه «حس ایران» یا همان «حس پارسی» است.

سیما اهوز اعلام کرد جواهرات گوهربین، فرش های میرمولا، شیرآلات کوپ و … از برندهای همکار ما در توسعه THE SENSE OF PERSIA هستند.

حس ایران 2 روایتی از عاشقانه خسرو و شیرین است که از ادبیات اصیل ایرانی برداشت شده؛ قصه ای الهام بخش که فضایی خاص را رقم خواهد زد.

در ادامه پترن ویژه “حس پارسی دو” را مشاهده می کنید.

 

مقالات مرتبط

آینده جهان از نگاه داوُس

مثبت نیوز – شاید مهم‌ترین موضوع داوُس۲۰۲۶، روش‌های مهارت‌افزایی شهروندان برای مدیریت…

14 بهمن 1404

تَرسالی کم‌سابقه در جنوب، خشکسالی بی‌سابقه در تهران

مثبت نیوز – بهمن‌ماه و اسفندماه نرمال را به لحاظ بارشی پیش…

14 بهمن 1404

حذف کیفیت 8K از صنعت نمایشگر

مثبت نیوز – شارپ در CES 2012 اولین نمونه‌ی تلویزیون 8K را…

13 بهمن 1404

دیدگاهتان را بنویسید