مازیار دوستدار مدیرعامل بزرگ‌ترین تولیدکننده انسولین در دنیا شد

مثبت نیوز – یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های داروسازی جهان یک فرد ایرانی‌ را به‌عنوان مدیرعامل انتخاب کرد.

 

Novo Nordisk بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌ی انسولین در دنیا محسوب می‌شود.

دوستدار جایگزین لارس فرورگارد یورگنسن خواهد شد. طبق اعلام نوو نوردیسک، مدیرعامل ایرانی‌تبار جدید این شرکت از ۷ آگوست (۱۶ مرداد) سکان هدایت را به‌عهده خواهد گرفت.

انتخاب مازیار مایک دوستدار به‌عنوان مدیرعامل جدید تاحدی غیرمنتظره بود. دوستدار که متولد ایران و دارای تابعیت اتریش است، دوران کودکی خود را در آمریکا گذرانده.

دوستدار ۳۰ سال پیش کار خودش را به‌عنوان کارمند دفتری Novo Nordisk در وین شروع کرد و به‌مرور به درجات بالاتر رسید. او تا پیش از مدیرعاملی، معاون اجرایی این شرکت دانمارکی بود.

شرکت Novo Nordisk یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های اروپا محسوب می‌شود و به‌تنهایی تاثیر بسیار زیادی روی تولید ناخالص داخلی (GDP) دانمارک دارد. براساس گزارش‌ها، درآمد سالانه مدیرعامل شرکت ۸ میلیون یورو است.

نوو نوردیسک در ۱۰۰ سال گذشته فقط ۵ مدیرعامل داشته است که همگی دانمارکی بودند؛ موردی که انتخاب مازیار مایک دوستدار را بیشتر از قبل مهم می‌کند.

تغییر مدیرعامل نوو نوردیسک در شرایطی رخ می‌دهد که این شرکت در بازار رقابتی داروهای کاهش وزن با چالش مواجه است و رقبایی مانند Eli Lilly فشار فزایده‌ای به آن وارد می‌کنند.

مقالات مرتبط

از 3 ماهوارۀ ایرانی و کاربردهایشان چه می‌دانیم؟

مثبت نیوز – پرتاب ماهواره‌های پایا، ظفر ۲ و کوثر توسط ماهواره‌بر…

8 دی 1404

سهم 41 درصدی زیان‌ده‌ها از بودجه شرکت‌های دولتی

مثبت نیوز – رئیس‌جمهور لایحه بودجه 14 هزار و 441 هزار میلیارد…

7 دی 1404

ایران ریتیل شو 1404 میزبان همکاری های جذاب فین‌تکی

به منظور گسترش خدمات اعتباری، تخفیفی و تقویت زیرساخت‌های باشگاه مشتریان، شرکت…

7 دی 1404

دیدگاهتان را بنویسید