دعوای ایران خودرو و کروز

مثبت نیوز – مجمع فوق‌العاده سهامداران ایران‌خودرو برگزار می‌شود، جایی که سهامدار عمده می‌تواند با استفاده از سهم خود کنترل ایران ‌خودرو را به دست گیرد. این در حالی است که لازم است قبل از برگزاری این مجمع هیات تجدید نظر شورای رقابت به شکایت ایران خودرو از کروز رسیدگی کند.

شورای رقابت در اسفند ۱۴۰۱، پیرو شکایت ایران‌خودرو از شرکت کروز با موضوع عضویت شرکت‌های قطعه‌سازی در هیات مدیره ایران‌خودرو (دو زیرمجموعه از شرکت کروز شامل شرکت تدبیر سرمایه آراد و پویا نمایان رستا در هیأت مدیره ایران‌خودرو هستند) با توجه به آثاری که اینگونه سهامداری در ایجاد اخلال در رقابت در حوزه تأمین قطعات دارد، اعلام کرد که عضویت یک قطعه‌ساز در هیات مدیره ایران‌خودرو به معنای دسترسی به تمام اطلاعات شرکت بالادستی (خودروساز) است و رانت اطلاعات برای شرکت قطعه‌سازی کروز و زیرمجموعه‌ آن را مهیا می‌سازد.

در نتیجه، شورای رقابت بر اساس فصل نهم قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، دستور به واگذاری سهام شرکت ایران‌خودرو توسط سهامداران مزبور صادر کرد تا حدی که دیگر عضوی در  هیات مدیره نداشته باشند .پس از صدور رأی اولیه، شرکت کروز به رای صادره اعتراض کرد و توانست در هیات تجدیدنظر شورای رقابت، رأی را به نفع خود تغییر دهد.

پس از این تغییر رای، ایران‌خودرو اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری برد و دیوان پس از بررسی، حکم بر لزوم بررسی مجدد پرونده توسط هیات تجدیدنظر صادر کرد و به این هیات دو ماه مهلت داد تا رای جدیدی صادر کند.این در حالی است که چهار ماه از زمان تعیین شده گذشته و هنوز هیات تجدیدنظر رای خود را اعلام نکرده است.

mosbatnews

مقالات مرتبط

دلار 79 هزار تومان شد/کاهش نرخ ادامه دارد

مثبت نیوز – با ورود دو فروند ایرباس A330 پس از نشست…

۳۱ فروردین ۱۴۰۴

نوین کراد شفاف ترین سکوی مالی جمعی ایران

مثبت نیوز – ۴۰ سکوی تامین مالی جمعی در سایت فرابورس ایران…

۳۰ فروردین ۱۴۰۴

کاهش 65 درصدی درآمد پارس آنلاین

مثبت نیوز – درآمد عملیاتی پارس آنلاین در سال مالی منتهی به…

۳۰ فروردین ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید