چرا یک اثر نمایشی از دو سو مورد حمله قرار گرفت؟

مثبت نیوز – کلید اعتراض‌ها نسبت به «تاسیان» با نمایش شرب خمر و کلاه‌گیس زده شد. اندکی بعد مسیر تغییر کرد و «سفیدسازی از ساواک» به همراه بازنمایی غیرواقعی از دوران پهلوی رمز انتقادها از سریال شدند. ایرادات دیگری هم به میان آمد که عرصه را بر «تاسیان» تنگ و تنگ‌تر کرد. در جبهه دیگر، برخی رسانه‌های فارسی‌زبان «تاسیان» را اثری دانستند که قرار است پروپاگاندای جمهوری اسلامی باشد!

 

ظر دادن درباره نگاه «تاسیان» به تاریخ معاصر ایران، مستلزم تماشای همه قسمت‌ها است. بخش تاریک ماجرا جایی است که سریال بدون مجوز به سرانجام رسیده و همین آتش انتقاد داخلی را تیزتر می‌کند. شاید اگر آنها نسبت به حسن‌نیت سازندگان ایمان داشتند کمی منتظر می‌ماندند. البته از یاد نمی‌بریم که سریالی چون «پایتخت 5» هم در میانه پخش مورد غضب همین طیف قرار گرفت. در نهایت و با نمایش ماجرای داعش، دوستان آرام گرفتند و نظرها 180 درجه تغییر کرد. پس خوب است در قضاوت‌ها، کمی به تجربیات گذشته رجوع شود.

در میانه جنجال «تاسیان» شایعه شد هدیه تهرانی نقشی کوتاه در این سریال بازی کرده  و حسین علیزاده هم قطعه‌ای برای آن ساخته!

mosbatnews

مقالات مرتبط

راه علاجی به نام چاوشی

مثبت نیوز – بررسی سیر طریق هنری چاوشی را بی‌خیال شویم و…

۴ تیر ۱۴۰۴

جنگ تمام شد اما این فیلم‌ها تاریخ انقضا ندارند!

مثبت نیوز – جایی در سکانس پایانی فیلم که هنری پاپیون با…

۴ تیر ۱۴۰۴

«وحشی» هر قسمت یک فیلم سینمایی

مثبت نیوز – «وحشی» قدمی رو به جلو در کارنامه هومن سیدی…

۱۸ خرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید