عربستان به دنبال فتح گیشه

مثبت نیوز – فیلم «هفت سگ»(The Seven Dogs) با سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیون دلاری عربستان سعودی، آماده فتح گیشه‌های جهانی است. اولین تیزر این اکشن پرهیجان، حضور ستارگان جهانی مونیکا بلوچی و سلمان خان را در کنار چهره‌های مطرح عرب تأیید کرد. این فیلم‌ که در ریاض فیلمبرداری شده، تا پایان ۲۰۲۵ اکران خواهد شد.

 

احمد عز در نقش مأمور اینترپل و کریم عبدالعزیز در نقش مقام ارشد سندیکای جنایی «هفت سگ» رو‌در‌روی هم قرار می‌گیرند. کارگردانی این اثر به‌عهده بلال فلاح و عادل العربی است که با «پسران بد برای همیشه» و «پسران بد: بران یا بمیر» فروشی ۸۳۰ میلیون دلاری را رقم زده‌اند.

طرح داستان نیز از ترکی آل‌شیخ، رئیس اداره کل رفاه عربستان‌ و فیلمنامه‌نویسی برعهده محمد الدباح بوده است. تهیه‌کننده فیلم «ایوان اتکینسون»، خالق «جنتلمن‌ها»‌ است. ترکیب چندملیتی بازیگران و حمایت فرهنگی عربستان، «هفت سگ» را به پروژه‌ای بی‌سابقه تبدیل کرده که می‌تواند سینمای منطقه را در سطح جهانی مطرح کند.

mosbatnews

مقالات مرتبط

نردبان رشد بازیگران

مثبت نیوز – بسیاری از کارگردانان جریان‌ساز دین خود را به سینما…

۸ مرداد ۱۴۰۴

کاسترو عاشق برده‌ای به نام ایزائورا

مثبت نیوز – در سال ۱۹۸۵، لوسلیا سانتوس، بازیگر نقش اصلی سریال…

۸ مرداد ۱۴۰۴

غیبت موجه عباس رافعی رفع توقیف شد

مثبت نیوز – فیلم سینمایی غیبت موجه که در دولت قبل توقیف…

۵ مرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید