جوان‌ترین تیم ملی تاریخ ایران

مثبت نیوز – نسلی که از دهه هشتادی‌ها شکل گرفته و تشنه اثبات توانایی‌های خود در سطح ملی است. قلعه نویی که بعد از بازی برابر روسیه نیز بازی کردن جوانی مثل کسری طاهری را دستاورد قلمداد کرده بود حالا می‌تواند این دستاورد را در سطح وسیع‌تر به رخ بکشد.

 

چهره‌های جوان متعددی دیده می‌شوند که می‌توانند پایه‌گذار تیم ملی آینده باشند. درون دروازه محمد خلیفه، دروازه‌بان ۲۱ ساله‌ای که از پدیده‌های لیگ محسوب می‌شود، گزینه نخست برای تجربه اولین بازی ملی است. در خط دفاع نیز دو مدافع میانی جوان، محمدمهدی زارع (۲۲ ساله) و امین حزباوی (۲۲ ساله)، فرصت خواهند داشت تا دوشادوش یکدیگر آینده دفاع ایران را بسازند.

در دو سمت خط دفاعی، آریا یوسفی (۲۳ ساله) و امید نورافکن (۲۸ ساله) قرار دارند. نورافکن که بازوبند کاپیتانی را بر بازو خواهد بست، سابقه هدایت تیم امید را دارد و حالا به عنوان بزرگ‌تر جمع وظیفه هدایت نسل تازه تیم ملی را برعهده می‌گیرد.

مقالات مرتبط

کریستیانو رونالدو نماد جهانی ثروت و جاه‌طلبی

مثبت نیوز – فوق‌ستاره ۴۰ ساله فوتبال جهان به‌عنوان اولین فوتبالیست میلیارد…

19 مهر 1404

رسانه‌ها ضریب می‌دهند

مثبت نیوز – ماجرا مربوط است به یکی از گفت‌وگو‌های انبوه تولیدات…

19 مهر 1404

31 هزار روستا خالی از سکنه!

مثبت نیوز –  جمعیت روستایی کشور تا انتهای سال 1403 به 19…

19 مهر 1404

دیدگاهتان را بنویسید