پایان قدیمی ترین برنامه تماس تصویری

مثبت نیوز –  مدت‌ها بود که نشانه‌های افول اسکایپ دیده می‌شد اما هر بار که به نظر می‌رسید این پلتفرم به پایان راه رسیده مایکروسافت یک به‌روزرسانی بزرگ برای آن منتشر می‌کرد اما حالا قرار است این بار چنین اتفاقی رخ ندهد چون مایکروسافت اعلام کرده که سرانجام در ماه مه (May) اسکایپ را بازنشسته می‌کند.

در آخرین نسخه پیش نمایش اسکایپ برای ویندوز پیامی نمایش داده می‌شود که می‌گوید: «از ماه مه، اسکایپ دیگر در دسترس نخواهد بود. تماس‌ها و چت‌های خود را در تیمز ادامه دهید.» این پیام همچنین اشاره می‌کند که تعدادی از دوستان شما از قبل به نسخه‌ رایگان تیمز مهاجرت کرده‌اند، که احتمالاً بر اساس لیست مخاطبین شما نمایش داده می‌شود.

اسکایپ برای اولین بار در سال 2003 راه‌اندازی شد و مایکروسافت آن را در سال 2011 خریداری کرد. چند سال بعد، این شرکت برخی از سرویس‌های ارتباطی داخلی خود، از جمله Windows Live Messenger را متوقف کرد. سپس در سال 2015، مایکروسافت سعی کرد اسکایپ را در ویندوز 10 ادغام کند و حالا هم می‌خواهد برای همیشه قید آن را بزند.

در دوران همه‌گیری کرونا که پلتفرم‌هایی مانند واتساپ، تلگرام، گوگل میت و حتی تازه ترها مانند دیسکورد توانستند خودشان را بیشتر جا بیندازند. اسکایپ بیشتر و بیشتر به فراموشی سپرده شد و حالا هم که انگار قرار است چیزی بیشتر از خاطره از آن به جا نماند.

مقالات مرتبط

کابوسِ ایرانِ ۱۴۴۰

مثبت نیوز – از دهه 1360 که هر زن ایرانی به‌طور متوسط…

19 خرداد 1405

توکیو این‌گونه بالا رفت

مثبت نیوز – فوتبال ژاپن تا سال‌های پایانی دهه هشتاد میلادی یک…

12 خرداد 1405

پزشکیان و تجربه کول‌بیز در ایران

مثبت نیوز – آیا روابط‌عمومی‌ها می‌توانند دستورالعمل شفاهی رئیس‌جمهور را برای تغییر…

11 خرداد 1405

دیدگاهتان را بنویسید