عربستان به دنبال فتح گیشه

مثبت نیوز – فیلم «هفت سگ»(The Seven Dogs) با سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیون دلاری عربستان سعودی، آماده فتح گیشه‌های جهانی است. اولین تیزر این اکشن پرهیجان، حضور ستارگان جهانی مونیکا بلوچی و سلمان خان را در کنار چهره‌های مطرح عرب تأیید کرد. این فیلم‌ که در ریاض فیلمبرداری شده، تا پایان ۲۰۲۵ اکران خواهد شد.

 

احمد عز در نقش مأمور اینترپل و کریم عبدالعزیز در نقش مقام ارشد سندیکای جنایی «هفت سگ» رو‌در‌روی هم قرار می‌گیرند. کارگردانی این اثر به‌عهده بلال فلاح و عادل العربی است که با «پسران بد برای همیشه» و «پسران بد: بران یا بمیر» فروشی ۸۳۰ میلیون دلاری را رقم زده‌اند.

طرح داستان نیز از ترکی آل‌شیخ، رئیس اداره کل رفاه عربستان‌ و فیلمنامه‌نویسی برعهده محمد الدباح بوده است. تهیه‌کننده فیلم «ایوان اتکینسون»، خالق «جنتلمن‌ها»‌ است. ترکیب چندملیتی بازیگران و حمایت فرهنگی عربستان، «هفت سگ» را به پروژه‌ای بی‌سابقه تبدیل کرده که می‌تواند سینمای منطقه را در سطح جهانی مطرح کند.

مقالات مرتبط

کلوزفرند ژوله با حمایت دیجی کالا از بازار

مثبت نیوز – بازار در راستای توسعه بخش محتوای ویدیویی خود، حق…

26 آذر 1404

شهید بهشتی برای اعتدال هزینه داد

مثبت نیوز – شهید بهشتی طبق اسناد، گفته‌ها و اغلب فیلم‌های سینمایی…

25 آذر 1404

بی هویت مثل جشنوارۀ «دریای سرخ»

مثبت نیوز – ادریس آلبا مقابل تریبون قرار می‌گیرد و در همان…

24 آذر 1404

دیدگاهتان را بنویسید