از نقشه ترامپ تا نقش جولانی

مثبت نیوز – «ابومحمد جولانی»، با به‌قدرت‌رسیدن در سوریه، تمام لباس‌های قبلی‌اش را کنار گذاشت؛ نه مثل تفکیری‌ها لباس‌های بلند محلی و مذهبی می‌پوشد و نه مثل «ولادیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین، لباس‌هایی خاص مانند شبه‌نظامیان به تن می‌کند. او دوست دارد جولانی را به بایگانی تاریخ بفرستد و به‌جای آن «احمد الشرع» با کت‌وشلوار و کروات در ملأعام ظاهر شود.

 

جولانی ظاهر را تغییر داده؛ اما مشتریانش همان توقعات قبلی را دارند و به وی به چشم تروریست و پروژه‌بگیر نگاه می‌کنند. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا چند هفته‌ای می‌شود که پایش را در یک کفش کرده که سوریه باید به لبنان حمله کرده و وظیفه مهار و ضربه به مقاومت این کشور را برعهده بگیرد.

سوری‌ها به دلیل مشکلاتی که دارند فعلاً آن را رد کرده و صهیونیست‌ها نمی‌خواهند پرونده لبنان از دستشان خارج شود؛ این مسئله که رژیم هزینه‌ای مستقیم در لبنان متحمل نشود، برای صهیونیست‌ها مطلوب است؛ اما آن‌ها نگران جوانب دیگر این موضوع هستند.

درخواست ورود سوریه به لبنان به‌گونه‌ای مطرح شده که این معنا را می‌دهد، رژیم صهیونیستی در اجرای مأموریت با وجود صرف 4 سال وقت و دریافت حجم عظیمی از سلاح ناکام بوده و آمریکا ناگزیر خواهان امتحان سوریه در این پرونده است؛ یک سرشکستگی بزرگ برای صهیونیست‌ها که به اعتماد آمریکا به خود وابسته و حساس هستند.

در ذهن آمریکا، برخورد با مقاومت به وسیله ارتش کلاسیک، شکست خورده و آن‌ها باید نیرویی شبه‌نظامی و چریکی را وارد نبرد با آن کنند

مقالات مرتبط

تا با منی در یمنی

مثبت نیوز – اشتباه عربستان در دو نوبت بمباران فرودگاه صنعا در…

4 مرداد 1405

دشمنی تکنولوژی

مثبت نیوز – نام پایگاه‌های آمریکا در منطقه فقط العدید، علی‌السالم، الظفره…

4 مرداد 1405

بانک اهداف ایران برای ماه آگوست

مثبت نیوز – این  فهرست بخشی از این اهداف است تا در…

28 تیر 1405

دیدگاهتان را بنویسید