ارقام وام در سال 1403

مثبت نیوز –  در طرح نهضت ملی مسکن تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸ بانک کشور حتی یک ریال تسهیلات پرداخت نکرده اند.

 

عملکرد بانک‌های اقتصاد نوین، ایران‌زمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن به‌روایت تازه‌ترین آمار بانک مرکزی صفر بوده است.

جمع تسهیلات مسکن شهری پرداخت‌شده توسط ۲۶ بانک ۱.۰۹۸.۹۷۰ میلیارد ریال بوده و نکته قابل توجه این که در این بخش هم، عملکرد ۵ بانک صفر است.

بر اساس همین آمارها، در ۴ سال گذشته، میانگین سهم سالانه بخش مسکن از کل وام‌های بانکی، ۷ درصد بوده و این در حالیست که این سهم در حالت نرمال و با هدف رونق غیرتورمی مسکن باید حداقل ۲۰ درصد باشد.

مجموعا حدود ۲۹۰ همت ارزش تسهیلات به اشخاص مرتبط ۲۳ بانک و موسسه اعتباری بوده است. البته نکته قابل توجه در این آمار‌ها این است که بانک خاورمیانه، مسکن، ایران و ونزوئلا و صنعت و معدن آمار مربوطه موسسات خود را منتشر نکرده‌اند.

 

mosbatnews

مقالات مرتبط

قاتلان طبیعت بلای جان پارک های جنگلی

مثبت نیوز – قرار بود طبق وعده‌‌ شهردار منطقه‌‌ ۲۲ تهران، همه‌‌…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

دستورالعمل تاسیس صندوق‌ قرض‌الحسنه

مثبت نیوز – دستورالعمل فوق در هجدهمین نشست هیئت‌عالی بانک مرکزی به…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

میزان تسهیلات پرداختی به اشخاص مرتبط با بانک‌ها

مثبت نیوز – در فایل مربوط به تسهیلات پرداختی به اشخاص مرتبط…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید