مثبت نیوز – وقتی شبکههای عربی و نحوه فعالیت آنها را مورد ارزیابی قرار میدهیم هیچ رسانه «جریان اصلی» بهاندازه المیادین به جبهه مقاومت نزدیک نیست.
این درست است که منابع مالی در اختیار این شبکه در مقایسه با الجزیره و العربیه چندان دندانگیر نیست، ولی تاکنون توانسته بهعنوان یک آلترناتیو خود را به مخاطبانش معرفی کند و روزبهروز به محبوبیت خود نزد مردم دردمند منطقه بیفزاید.
در زمانی که جنگ تحمیلی دوازدهروزه آغاز شد، المیادین در خط مقدم جنگ روایتها قرار داشت و همچون گذشته از حقانیت ایران و محور مقاومت در برابر شیاطین دفاع کرد و اسیر عبارت گولزننده و شیک، اما پوک «بیطرفی» نشد.
مردم لبنان بهویژه شیعیان برای رصد اخبار غیرمغرضانه از آغاز عملیات هفت اکتبر تا عملیات سهگانه «وعده صادق» به المیادین پناه بردند و اسیر نفوذ پروژه رسانهای عربستان سعودی در میان اعراب نشدند.
رسانه عربی المیادین در حال حاضر در پلتفرم اینستاگرام، 417 هزار دنبالکننده دارد که در مقایسه با الجزیره و العربیه عدد چشمگیری نیست، ولی وقتی به تعداد لایکها و کامنتهای آن نگاه میاندازیم متوجه میشویم این شبکه توانسته در فضای مجازی، تلویزیونهای عرب منطقه را به رقابت دعوت کند و در جنگ روایتها حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد.
حتی بخش فارسی المیادین در تلگرام هم پررونق است و نظر تعداد قابلتوجهی از کاربران این شبکه اجتماعی را به خود جلب کرده است. کافی است به ادبیات مجریان این شبکه، بهویژه در جنگ میان ایران و صهیونیستها توجه کنیم تا بسیای از حقایق برای ما روشن شده و مرز میان دوست و دشمن را بهتر درک کنیم.
المیادین برخلاف الجزیره و بهخصوص العربیه از رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان شایسته احترام «قائد» یاد میکند و از پرواز موشکهای ما بر فراز بیتالمقدس حماسه میسازد. این کاری است که باقی شبکهها انجامش نمیدهند و در یک بیطرفی مزورانه، گاه جانب دشمن ما و خود را میگیرند.