ریتون در روسیه

مثبت نیوز – رویدادی تخصصی با محوریت فناوری اطلاعات و ارتباطات به همت اتاق بازرگانی تهران در مسکو برگزار شد.

 

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و شرکت توسعه صادرات و تبادل فناوری ریتون در این رویداد شرکت کردند.

در این مراسم، «سرگئی پلوگوتارنکو»، مدیرعامل دیجیتال اکونومی روسیه، و «سعید رسول‌اف»، عضو هیئت‌مدیره مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان ایران، ضمن سخنرانی درخصوص اهمیت همکاری‌های فناورانه 2 کشور، بر لزوم توسعه مبادلات تجاری در حوزه ICT تأکید کردند.

سرگئی پلوگوتارنکو در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد، بر ظرفیت‌های بالای شرکت‌های روسی برای توسعه همکاری‌های تجاری با ایران تأکید کرد. او از پیشنهادهای اتاق تهران استقبال کرده و بر آمادگی شرکت‌های روسی برای گسترش همکاری‌ها با محوریت این نهاد تأکید کرد.

در ادامه، کارگاهی تخصصی برای معرفی آخرین روندها و رویکردهای اقتصاد دیجیتال روسیه برگزار شد. در این کارگاه، شرکت‌کنندگان ایرانی با فرصت‌ها و چالش‌های سرمایه‌گذاری در بازار روسیه آشنا شدند.

در بخش پایانی رویداد، جلسات مذاکره رو در رو (B2B) بین شرکت‌های ایرانی و روسی برگزار شد. هدف از برگزاری این جلسات بررسی فرصت‌های همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک بود.

 

مقالات مرتبط

«شبه اروپا» به حالت تعلیق درآمد

مثبت نیوز – تا همین اواخر، خلیج فارس تصویری بی‌نقص از ثبات…

5 خرداد 1405

از خرید خانه ۵۵ متری در تهران رسیدیم به یک گوشی آیفون!

مثبت نیوز – ۲۵۰ میلیون تومان پولی که می‌توانست روزی در تهران…

28 اردیبهشت 1405

سناریو‌های مسکو 2026

مثبت نیوز – برای روسیه سه سناریو قابل پیش‌بینی است:   اول:…

28 اردیبهشت 1405

دیدگاهتان را بنویسید