ویژه نامه خانواده گلستان؛ محمود، صنم و مهرک

مثبت نیوز –  محمود حقیقی، برادر کوچک‌تر مانی و فرزند لیلی گلستان است که برخلاف خانواده هنری‌اش، کشاورزی و کارخانه‌داری را انتخاب کرده است.

 

ویدئوی تست روغن زیتون محمود حقیقی را صفحه اینستاگرامی یک باغ زیتون در استان گلستان منتشر کرده است. او با حرکاتی «استادانه» استکان روغن زیتون را کمی می‌چرخاند تا بوی روغن زیتون آزاد شود و بعد از بو کشیدن، مقداری از آن را می‌چشد و با صدایی شبیه به مانی حقیقی می‌گوید: «والا چه عرض کنم، این رو هر جای دنیا ببری، روی هوا می‌برنش.»

محمود حقیقی مالک برند و کارخانه زیتون و روغن زیتون «مینودشت» است که البته به اسم شرکت زیتون گلستان نمونه ثبت شده. او از سال 83 در یکی از باغ‌های مینودشت در استان گلستان، تولید روغن زیتون را شروع کرد. شهرستان مینودشت در نزدیکی گنبدکاووس و در استان گلستان است و باغات محمود حقیقی در یکی از جاده‌های این شهرستان به سمت آزادشهر قرار دارد

خواهر دوقلوی او صنم حقیقی، سال‌ها پیش در مصاحبه‌ای توضیح داده بود با اینکه محمود روغن زیتون می‌سازد، اما به هنر علاقه دارد، موسیقی زیاد گوش می‌دهد و اطلاعات خوبی هم در این زمینه دارد. به گفته او، محمود حقیقی حتی در سال 96 در یک فیلم کوتاه هم ایفای نقش کرده است.

صنم حقیقی، فرزند لیلی گلستان و نعمت حقیقی، خواهر کوچک‌تر مانی و خواهر دوقلوی محمود است.  او وکیل حوزه نفت و گاز است.

و حدود 10 سال پیش تصمیم گرفت یک مستند رادیویی درست کند و داستان تعدادی از قتل‌های عمد را که منجر به رضایت اولیای‌دم شده بود، روایت کند. البته بعد از اینکه متوجه شد، مستند رادیویی طرفدار چندانی ندارد، تصمیم گرفت یک مستند تصویری بسازد که آن هم به خاطر صادر نشدن مجوز ورود دوربین به دادسرا، نیمه‌کاره ماند و به نتیجه‌ای نرسید.

در عوض چند سال بعد پادکست «چکش» را راه‌‌اندازی کرد و هنوز هم کم و بیش فعال است. او در این پادکست، پرونده‌هایی را بررسی می‌کند که به دنیای هنر ارتباط دارند و گاهی هم با دیگران مصاحبه می‌کند. یک زمانی هم در توئیتر یا همان ایکس فعالیت پررنگی داشت اما حالا فعالیتش کمتر شده و رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است.

صنم حقیقی مانند پدربزرگش در دانشگاه حقوق خواند. با این تفاوت که ابراهیم گلستان حقوق را رها کرد اما صنم حقیقی تا درجه دکترا پیش رفته است. او لیسانسش را از دانشگاه شهید بهشتی گرفت و بعد از قبول شدن در آزمون آکادمی حقوق بین‌الملل لاهه، تصمیم گرفت خارج از کشور ادامه تحصیل بدهد. از آن‌جا به انگلستان رفت و مدتی در کنار پدربزرگش زندگی کرد.

البته نتوانست به خاطر صادر نشدن ویزا درسش را آنجا تمام کند و در آخر به مک‌گیل کانادا، همان دانشگاهی که مانی حقیقی در آن درس خوانده، رفت و فوق‌لیسانسش را تمام کرد. بعد از آن هم، پس از گرفتن یک فوق‌لیسانس دیگر در نیویورک، به ایتالیا رفت و در حیطه حقوق نفت و گاز دکترا گرفت. جالب است بدانید او سه سال در اوپک به عنوان مشاور حقوقی کار کرده است.

او در ابتدای کارش برای یک سمت به وزارت نفت ایران رزومه ارسال کرد و از طرف زنگنه، وزیر نفت وقت، تائید شد. هرچند که آن سمت در نهایت از سیستم اوپک حذف شد و صنم حقیقی فرصت این تجربه را پیدا نکرد. او بعد از 15 سال کار و تحصیل در خارج از کشور، حدود 16 سال پیش به ایران بازگشت اما حالا چند سالی می‌شود که دوباره از ایران رفته است.

کاوه گلستان، عکاس مستند مشهور، 41 سال پیش به همراه همسرش هنگامه گلستان تنها پسرش به نام مهرک را به دنیا آورد. مهرک با نام هنری «ریویل» از سال 1380 رپ را در انگلستان شروع کرد. وقتی نوجوان بود در مسابقات رپ لندن شرکت کرد و چندبار مقام آورد. سال 83 برای اولین بار با رپرهای ایرانی همکاری کرد و در تهران با سروش لشکری معروف به هیچکس، آهنگ «تیریپ ما» را بیرون داد.

بعد از آن با رپرهای دیگری مثل مهدیار آقاجانی، قاف و عرفان هم آهنگ منتشر کرد اما عمده فعالیتش در لندن بوده است. او در سال 2011 درباره شورش‌های آن زمان در انگلیس، شعری منتشر کرد که به خاطر حساسیت سیاسی و اجتماعی آن به تیتر رسانه‌هایی مثل گاردین تبدیل شد.

مهرک گلستان دیگر فعالیت پررنگی به عنوان یک رپر نمی‌کند. آخرین پست اینستاگرامی‌اش مربوط به 5 سال پیش است و اولین و آخرین آلبومش را 13 سال پیش منتشر کرده است.

mosbatnews

مقالات مرتبط

دمیرتاش همچنان فکر و ذکر اردوغان!

مثبت نیوز – صلاح‌الدین دمیرتاش سال 2014 به جرم تحریک به شورش،…

۱۵ اسفند ۱۴۰۳

آرامش با مجید تخت‌روانچی

مثبت نیوز – تخت‌روانچی ۶۶ساله که برای اولین‌بار جهت تحصیل در رشته…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

علی باقری هم به مغرض بودن جلیلی پی برد

مثبت نیوز – امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس و مشاور سعید…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید