نِکست شیفت با الناز سخاییان

اوایل همین امسال بود که الناز سخاییان، به عنوان اولین مدیر ایرانی شرکت بزرگ سوئیسی  در ایران معرفی شد.

 

این شرکت سوییسی از اوایل دهه 80 در ایران فعالیت دارد. در گذشته مدیرعاملی این شرکت در ایران برعهده یک ایتالیایی و پس از آن یک مدیر سوییسی بود. اما با بازگشت مدیر سوییسی به کشورش، الناز سخاییان مدیر عامل این شرکت در ایران شد.

او پیش از این به مدت حدود سه سال در همین شرکت  مسوولیت دپارتمان تغذیه کودک را بر عهده داشت و حالا کمتر از یک سال است که مدیرعامل این شرکت شده است. نکته جالب درباره این مدیر 40 ساله، این است که او در دانشگاه تهران داروسازی خوانده اما به گفته خودش خیلی کم به عنوان یک داروساز فعالیت کرده است.

او به محض فارغ‌التحصیلی وارد شرکت‌های دارویی شد و به مدت 15 سال به عنوان نماینده دارویی، بازاریابی و فروش و در ادامه به عنوان مدیر بخش‌های تجاری فعالیت کرد. به طور دقیق‌تر او یک سال به عنوان داروساز در یک داروخانه کار کرد و بعد در شرکت‌های مختلف آرایشی و بهداشتی، بازاریاب و فروشنده محصولات بهداشتی و پوستی به متخصصان پوست و پزشکان شد.

سخاییان در این مدت، مدرک ام‌بی‌ای یا مدیریت کسب و کار خود را گرفت و وارد شرکت دارویی سانوفی(فرانسه) در ایران شد. حالا سه سال و نیم است که خانم سخائیان با این شرکت معروف سوییسی همکاری دارد و با همه‌گیر شدن ویدیوی صحبت‌هایش، دیگر فقط در دنیای تجارت شناخته شده نیست و پنجره جدیدی از توجهات به روی او باز شده است.

mosbatnews

مقالات مرتبط

شروع به کار رسمی شیدا

مثبت نیوز – پلتفرم شیدا پس از موفقیت فعالیت آزمایشی به صورت…

۱۵ اسفند ۱۴۰۳

تعداد بلیت‌های فروخته‌شده در ۱۴۰۳ به ۳۴ میلیون رسید

مثبت نیوز – رقم فروش امسال حدود 20 میلیون دلار است. 20…

۱۳ اسفند ۱۴۰۳

زرپاد شمش تولید می کند

مثبت نیوز – زرپاد به عنوان تنها پلتفرم دارای واحد تولیدی، موفق…

۱۲ اسفند ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید