مروری بر بازی‌های جذاب مهران مدیری در نمایش خانگی

مثبت نیوز – مهران مدیری در یک دهه اخیر در فضای ارتباطی جدیدی با جامعه مخاطبانش تجربه کرده است و همچنان جزو چهره‌های مهم و تأثیرگذار در فضای هنری محسوب می‌شود و هنوز هم کوچک‌ترین اقدامات و پروژه‌هایش خیلی زود در کانون توجه قرار می‌گیرد.

 

سریال «خاتون» اولین تجربه سریال‌سازی تینا پاکروان در شبکه نمایش خانگی بود که به‌پشتوانه درخشش بازیگران اصلی‌اش همچون نگار جواهریان و اشکان خطیبی عملکرد موفقی در زمینه جذب مخاطب داشت.

یکی از کاراکترهای فرعی اما مهم در داستان «خاتون»، جهانگیر روزبه است. او در واقع دایی خاتون است و به‌وجود گرایش‌ها و وابستگی‌های سیاسی خود، در مقطعی تصمیم به حمایت و پشتیبانی از خواهرزاده فراری خود می‌گیرد. او از چهره‌های سرمایه‌دار نزدیک به انگلیسی‌هاست که بابت درگیر شدن با ماجرای فرار خاتوان، هزینه زیادی را هم متحمل می‌شود. مهران مدیری در ایفای نقش جهانگیر روزبه عملکرد خوبی داشت و به‌عنوان یک نقش‌ جدی، توانست نقش‌آفرینی‌های کمدی کارنامه‌اش در سال‌های دورتر را پشت‌سر بگذارد.

«پدر گواردیولا» یکی از سریال‌هایی موفق در شبکه خانگی که با وجود حضور چهره‌های متعدد در ترکیب بازیگران اصلی جای مناسبی پخش نشد. سریالی که اولین و تنها تجربه سریال‌سازی سعید نعمت‌اله در شبکه نمایش خانگی بود و به‌عنوان محتوایی رایگان در پلتفرم نوپای «تماشاخونه» عرضه شد.

مهران مدیری در این سریال ایفاگر یکی از نقش‌های مکمل به‌‌نام «بیوک» است. نقشی نخراشیده و بی‌قواره که یک خلاف‌کار سابقه‌دار است و در روایت داستان سریال تبدیل به رقیب عشقی گواردیولا می‌شود. نقش‌آفرینی اغراق‌شده و زیبای مهران مدیری، نه فقط در مختصات این سریال که در کلیت کارنامه بازیگری او، یک موفقیت تمام‌عیار را رقم زد.

تینا پاکروان که پیش‌تر با «خاتون» گام اول در میدان سریال‌سازی خانگی را خیلی محکم برداشته بود، در گام دوم شرایطی پرحاشیه و پرچالش را پیش روی خود دید. سریال «تاسیان» که به‌پشتوانه ترکیب بازیگران و داستان کنجکاوی‌برانگیز می‌توانست تضمین‌کننده موفقیتی دیگر برای این کارگردان باشد، از همان قسمت‌های ابتدایی با حاشیه‌سازی‌هایی مواجه شد که تا همین قسمت‌های پایانی هم بر متن سریال سنگینی می‌کنند.

دکتر رجب‌زاده یکی از کاراکترهای فرعی روایت «تاسیان» است که اگر تینا پاکروان برای ایفای نقش آن روی همراهی افتخاری مهران مدیری حساب نکرده بود، به همین اندازه هم به چشم مخاطب نمی‌آمد. رجب‌زاده یکی از سرشاخه‌های فعالیت سیاسی در دانشگاه است که طیف قابل‌توجهی از دانشجویان علاقه‌مند به گرایش چپ را به خود نزدیک کرده و زمینه‌ساز قربانی شدن افراد بسیاری همچون منوچهر (همسر هما) در همین فضای سیاسی شده است. مهران مدیری حضوری عالی در این نقش داشت.

mosbatnews

مقالات مرتبط

سریال‌های جدید صداوسیما

مثبت نیوز – طبق اطلاعات جدیدی که منتشر شده، صداوسیما در حال…

۲۴ تیر ۱۴۰۴

شکست به دلیل حضور در فجر

مثبت نیوز – یکی از مهم‌ترین امید‌های گیشه 1404، کمدی «صددام» بود؛…

۲۱ تیر ۱۴۰۴

راه علاجی به نام چاوشی

مثبت نیوز – بررسی سیر طریق هنری چاوشی را بی‌خیال شویم و…

۴ تیر ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید