سود 50 درصدی سپرده گذاری در ترکیه!

مثبت نیوز – از وقتی دولت اردوغان تن به افزایش نرخ بهره داد تا به وسیله آن افسار تورم سنگین در ترکیه را بکشد بازار سرمایه گذاری روی ملک کاهش جدی نشان داد.

 

نتیجه افزایش نرخ بهره در ترکیه، کاهش بیشتر از 45 درصدی سرمایه گذاری خارجی، از جمله ایرانی‌ها روی بازار ملک ترکیه بود.

از نوامبر سال گذشته که دولت نرخ بهره را از حدود 30 درصد به بیشتر از 40 درصد رساند و در ماه مارس به نزدیک 50 درصد رسید.

زراعت بانک، ایش بانک و واکیف بانک به کسانی که می‌خواهند در مورد سرمایه گذاری سپرده در این بانک‌ها بیشتر بدانند می‌گویند که متقاضیان با حداقل سرمایه گذاری یعنی چیزی حدود ۱۰۰۰ لیر که به پول ما نزدیک به ۲میلیون تومان نیاز دارند.هر سه این بانک‌ها می‌گویند که قراردادهای سود بیشتر از ۴۵ درصد امضا می‌کنند.

مالیات بر سود سپرده‌های بانکی مخصوصا سپرده‌های کوتاه مدت بسیار بالاست و می‌تواند تا ۱۵ درصد کل سود شما را در بر بگیرد. به این ترتیب اگر شما در مدتی کمتر از ۶ ماه با دیدن شرایط نامناسب اقتصادی در ترکیه تصمیم به خروج سپرده‌تان از بانک بگیرید باید ۱۵ درصد کل سودتان را هم مالیات بدهید. این رقم در صورتی که شش ماه از سپرده گذاری‌تان گذشته باشد ۱۲ درصد و اگر بیشتر از یک سال گذشته باشد ۱۰ درصد خواهد بود.

مقالات مرتبط

فروشگاه‌های Amazon Fresh و Amazon Go تعطیل شد

مثبت نیوز – آمازون اعلام کرد که تمامی فروشگاه‌های فیزیکی خود با…

21 بهمن 1404

وضعیت مسکن شهر و روستا (۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳)

مثبت نیوز – در سال ۱۳۹۸ حدود ۶۷.۰۶ درصد از خانوارهای شهری …

20 بهمن 1404

سهم سبد مواد غذایی از حداقل حقوق پیشی گرفت!

مثبت نیوز – درحالی‌که سال قبل سهم هزینه تهیه سبد مواد غذایی…

20 بهمن 1404

دیدگاهتان را بنویسید