مثبت نیوز – حکم جدید تاج برای محمدرضا ساکت: «نماینده فدراسیون فوتبال و مسئول برگزاری دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و کره شمالی»!
محمدرضا ساکت همراه با مهدی تاج وارد فوتبال شد و در حالی که طبق گفته علیرضا اسدی دبیر کل پیشین فدراسیون فوتبال حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز را هم نداشت، تقریبا تمامی مشاغل فوتبال ایران را در اختیار گرفت. در اواخر دهه ۹۰ مدیرعامل پیشین باشگاه سپاهان دارای این سمتها در فدراسیون فوتبال بود: مشاور عالی رئیس فدراسیون فوتبال، مدیر سازمان تیمهای ملی، دبیرکلی فدراسیون فوتبال، سرپرست تیم ملی فوتبال بزرگسالان، عضو کمیته بازاریابی، عضو کمیته فنی فوتبال، عضو کمیته فنی فوتسال و تقریبا رئیس آکادمی ملی فوتبال. این باعث شد در اواخر دهه ۹۰ رسانهها به او لقب ابوالمشاغل فوتبال ایران را بدهند. ایسنا در گزارشی که ۱۶ دی ۱۳۹۹ منتشر کرد نوشت: او بیشترین شغل با کمترین اثرگذاری را در فوتبال کشور دارد.
بعد از اجرای قانون بازنشستگی، ساکت بعد از کمی مقاومت مجبور به استعفا شد. استعفایی که باعث نشد برای او پرونده کیفری تشکیل نشود. در سندی که پایگاه خبری دیده بان ایران در سال گذشته منتشر کرد، مشخص شد مهدی تاج و محمدرضا ساکت به رد مال و تحمل شلاق محکوم شده بودند. در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ دادگاه کیفری شعبه ۱۰۵۹ مجتمع قضایی کارکنان دولت حکمی علیه مهدی تاج و محمدرضا ساکت صادر کرد. در این حکم آمده بود: «۱- آقای مهدی تاج به اتهام تصرف غیرقانونی در وجوه متعلق به فدراسیون فوتبال کشور از طریق بهکارگیری غیرقانونی افراد بازنشسته (متهم ردیف دوم یعنی محمدرضا ساکت) به میزان ۵۵۶۰۰ دلار و ۳۷۶۷۰ یورو و ۴۵۰ میلیون ریال از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ موضوع بزه مندرج در تبصره ۳ ماده واحده قانون منبع بهکارگیری بازنشستگان و ماده ۵۹۸ از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی.
۲- آقای محمدرضا ساکت، دبیرکل وقت فدراسیون فوتبال به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع به میزان اشاره شده از طریق اشتغال غیرقانونی در فدراسیون فوتبال و دریافت وجوه اشاره شده تحت عناوین مختلف از فدراسیون.
در این حکم هر دو به رد مال، جریمه نقدی و تحمل شلاق محکوم شده بودند. این رای مدتی بعد در دادگاه تجدید نظر تایید شد.
ساکت بعد از این حواشی مدتی حاشیه نشینی کرد تا اینکه بعد از آرام شدن اوضاع مخصوصا بعد از جنجال پرونده ویلموتس دوباره به عنوان مدیرعامل باشگاه سپاهان به فوتبال برگشت. اما این مسوولیت نیز مثل همه سمتهای یار نزدیک تاج با خرابکاری پایان یافت. در جریان دیدار دو تیم سپاهان و الاتحاد عربستان در پاییز ۱۴۰۲ در استادیوم نقش جهان اصفهان یک جنجال بزرگ به راه افتاد. داور بازی به خاطر وجود سردیس سردار سلیمانی در قسمت ورودی بازیکنان به زمین مسابقه دستور به لغو مسابقه داد. در آن بازی سپاهان سه هیچ بازنده و چند صد هزار دلار جریمه شد. این اتفاق در حالی رخ داد که آن سردیس با دستور محمدرضا ساکت در آن نقطه نصب شده بود و با وجود اینکه روز قبل از بازی ناظر مسابقه در مورد برداشتن آن سردیس تذکر داده بود کسی ترتیب اثر نداد. بعدها شنیده شد ساکت قصد داشته با مقاومت در برابر برداشتن سردیس سردار سلیمانی رزومه انقلابی گری خود را تقویت کند!
انتصاب محمدرضا ساکت تنها یک پیام برای فوتبال دارد: مهدی تاج که خودش در انتخاباتی (به گفته بسیار از حقوقدان ها) غیرقانونی و در حالی که محکومیت کیفری داشت دوباره به عنوان رئیس «منصوب» شد، همدست سابق خودش را هم به فوتبال بازگرداند تا نشان بدهد همانطور که در اسفند ۱۴۰۱ در جمع خبرنگاران گفته بود «گردنش کلفت است و برنامه هایش را با قدرت ادامه میدهد.»