رویه متفاوت کارمندان بانک‌های بزرگ جهان

مثبت نیوز – باید بدانید که اساسا موضوع وام در کشورهایی با اقتصاد با ثبات و نرخ تورم پایین تفاوت بسیار بزرگی با ایران دارد.

 

نرخ دسترسی به وام در خانوار ایرانی به زیر ۲۰ درصد رسیده در حالی که این رقم چهار سال پیش نزدیک به  ۵۰ درصد بود اینجاست که وام‌های کلانی که کارمندان بانک‌ها به آن دسترسی دارند امتیاز بزرگی محسوب می‌شود.

بانک های خارجی به کارمندان خودش هم وام می‌دهد ولی در شرایطی برابر با بقیه مردم با این تفاوت که ضمانت بازپرداخت آنها را خود بانک برعهده می‌گیرد

بانک ولز فارگو برنامه وام کوچک مسکن برای کارمندان خودش ارائه می‌دهد که مبلغ کارمزد آن را به آنها تخفیف می‌دهد یعنی تفاوت کارمندان با مردم عادی این است که آنها کارمزد نمی‌دهند. بانک آو آمریکا هم برنامه به نام تسهیلات مسکن برای کارمندان ارائه می‌کند و وام را با تخفیف ارائه می‌کند. سیتی بانک یکی از معروف ترین بانک‌های آمریکا هم وام‌های با تخفیف ۲۴ صدم درصد تخفیف برای خرید خودرو و رهن و خرید مسکن به کارمندانش می‌دهد.

بانک گلدمن ساکس هم برای کارکنانی که اعتبار بالایی در محل کار داشته باشند وام مسکن با ده درصد در کارمزد سالانه می دهد.

mosbatnews

مقالات مرتبط

ترامپ مدیا بزرگ‌ترین دارنده بیت‌کوین

مثبت نیوز – شرکت Trump Media اعلام کرد با حدود ۵۰ سرمایه‌گذار…

۷ خرداد ۱۴۰۴

خسروشاهی: پسرم با وجود داشتن سن قانونی، هنوز گواهی‌نامه ندارد و از تاکسی اینترنتی استفاده کند

مثبت نیوز – دارا خسروشاهی، مدیرعامل ایرانی‌تبار اوبر، می‌گوید نسل جوان دیگر…

۶ خرداد ۱۴۰۴

اقتصاد کشور از زبان مالک موسسه مولی الموحدین

مثبت نیوز –  حسین مرعشی پاسخ می دهد:   چرا تمایل پیدا…

۶ خرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید