آغاز هنجارشکنی از سربداران!

پخش سریال سربداران در سال 1362 یک خط شکنی بزرگ محسوب می شد.

 

محمدعلی نجفی با معرفی دو بازیگر زن به تماشاگران ایرانی: سوسن تسلیمی و افسانه بایگان باعث باز شدن فضا شد.

تسلیمی با فیلم‌های بیضایی یعنی “چریکه تارا” و “مرگ یزدگرد” هنر خود را نشان داده بود اما هردو فیلم توقیف شده بودند. تسلیمی آن سال‌ها همسر داریوش فرهنگ بود.

اما دومین بازیگر زن افسانه بایگان بود. نفر دوم دختر شایسته ایران در سال 1356 که مدتی در انگلستان ساکن بود و با بازگشت به ایران  با پیشنهاد کیهان رهگذار فیلمنامه‌نویس سربداران مواجه شد و با قبول نقش توانست خود را ماندگار کند. چرا؟
چون شیوه حجاب او در یک سریال پخش شده از تلویزیون جمهوری اسلامی به یک جنجال بزرگ بدل شد و بازتاب آن با 48 ساعت تاخیر در روزنامه‌ها نمود پیدا می‌کرد.

بعد از آن در سال 1365 سریال پاییز صحرا با بازی شهلا میربختیار توانست بار دیگر نگاه ها را به خود جلب کند و جامعه ایزوله شده آن زمان با سبک جدیدی روبرو شدند.

mosbatnews

مقالات مرتبط

4میلیون ایرانی خارج از ایران کجا هستند؟

مثبت نیوز – آمار مهاجرت ایرانیان در سال ۹۹ که از سوی…

۲۱ مرداد ۱۴۰۴

رزومه سازی به سبک اولیور گلاسنر

مثبت نیوز – داستان در مورد اولیور گلاسنر کمی متفاوت است.  …

۲۰ مرداد ۱۴۰۴

جنجالی سیدنی سوئنی با تبلیغ شلورهای جین!

مثبت نیوز – سیدنی در این ویدیوی تبلیغاتی که بعد از جنجال…

۱۸ مرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید