شروع به کار مجدد پتروشیمی میانکاله

مثبت نیوز – یک طرح پتروشیمی که کلنگ آن بدون دریافت مجوز ارزیابی اثرات زیست‌محیطی در ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ با حضور وزیر کشور به زمین‌زده شد، اما درنهایت پس از حدود ۲۰ ماه بالاخره در آبان ۱۴۰۲ موافقت‌نامه احداث پتروشیمی در مراتع حسین‌آباد و تالاب میانکاله از سوی وزارت نفت ابطال شد.

 

دامداران گزارش دادند حدود ۱۰ تا ۱۵ نفر با یک وانت وارد محدوده‌ پتروشیمی میانکاله شده‌اند.

طی روز‌های اخیر، مجری پروژه بار دیگر با نقض قوانین، فعالیت‌هایی را به‌صورت غیرقانونی آغاز کرده است. گسترده‌ترین فعالیت ثبت‌شده مربوط به روز ۲۰ فروردین بوده که بیش از ۴۰ تریلی کشنده، مصالح مربوط به سوله را وارد محوطه‌ پروژه کرده‌اند و کار‌های اجرایی قابل‌توجهی انجام شده است.

تعداد زیادی مرتع‌دار هستند که قرارداد رسمی برای مراتع دارند، اما در سه سال گذشته حقوق اساسی‌شان پایمال شده است. مراتعشان از آن‌ها گرفته شده، چاه‌های آب مصرفی در محدوده‌ پروژه قرار گرفته و عملاً امکان استفاده از منابع برای دام‌هایشان را ندارند. بسیاری از آن‌ها مجبور شده‌اند نیمی از دام‌های خود را بفروشند؛ چراکه قادر به تأمین هزینه‌ علوفه نبوده‌اند.

طبق اعلام بانک مرکزی در فروردین ماه امسال، شرکت فولاد البرز ایرانیان مالک پتروشیمی میانکاله 15 هزار میلیارد بدهی معوقه بانکی  دارد.

در ادامه تصویر قاسم خلیل خلیلی  مدیرعامل و رییس هیئت مدیره شرکت فولاد البرز ایرانیان را مشاهده می کنید که از سال 1400 ابر بدهکار بانک توسعه صادرات است.

mosbatnews

مقالات مرتبط

سر منشا هجمه رسانه ای علیه ایران کجاست؟

مثبت نیوز – بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، ‌FDD‌ اندیشکده‌ای آمریکایی است که…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

امارات با ارز ترامپ ۲ میلیارد دلار در بایننس سرمایه‌گذاری می‌کند

مثبت نیوز – در کنفرانس Token2049 که در دوبی و با حضور…

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

نقش محتوای خودجوش مردمی حوادث، اتقاقات و رویدادها

مثبت نیوز – واکنش و عکس العمل شهرندان ایرانی قدرت محتوای خودجوش…

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید