در پنج سال گذشته هر ایرانی ۶ آگهی رایگان منتشر کرده است

مثبت نیوز – تعداد منتشرکنندگان آگهی‌های رایگان در ۵ سال گذشته بیش از جمعیت کشورهای کانادا و عربستان بوده است.

 

در ۵ سال گذشته بیش از ۳۷ میلیون نفر از کاربرانی که با شماره موبایل‌شان ثبت‌نام کرده‌اند، فقط آگهی رایگان ثبت و منتشر کرده‌اند.

در همین مدت(بین سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲) تعداد کل آگهی‌هایی که کاربران بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای منتشر کرده‌اند، به بالاتر از ۵۴۰ میلیون آگهی رسیده است. در مجموع بیش از ۷۵ درصد کاربران فقط به صورت رایگان استفاده کرده‌اند.

در ۵ سال اخیر فقط در دسته لوازم خانه و آشپزخانه در دیوار، ۱۳۱ میلیون آگهی رایگان منتشر شده که با اختلاف بین آگهی‌های رایگان دسته‌های دیگر صدرنشین است. وسایل نقلیه با ۸۱ میلیون، وسایل شخصی با ۷۶ میلیون، سرگرمی و فراغت با ۷۲ میلیون ، املاک با ۶۹ میلیون ، کالای دیجیتال با ۵۹ میلیون، خدمات با ۳۱میلیون، تجهیزات با ۱۸ میلیون ، اجتماعی با ۵ میلیون و استخدام و کاریابی با ۴ میلیون آگهی هم به ترتیب رتبه‌های بعدی بیشترین آگهی رایگان طی سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ را دارند.

مقالات مرتبط

رستوران و سرگرمی؛ نسخه چینی مراکز خرید برای بازگرداندن مشتریان

مثبت نیوز – چین در تولید هر چیزی به‌صورت انبوه و اغلب…

12 آذر 1404

بررسی بلک‌فرایدی ایرانی

مثبت نیوز – در جمعه سیاه امسال رکوردهای فروش شکسته شد، اما…

11 آذر 1404

بهستان بزرگترین واردکننده دارو

مثبت نیوز – از میان ۱۲۰ واردکننده فعال، ۳۰ شرکت اصلی بیش…

10 آذر 1404

دیدگاهتان را بنویسید