ایران خودرو ۶‌ برابر ارزش خودش پیش فروش کرد

مثبت نیوز – ۴۵۰‌ هزار میلیارد تومان پول نقد برای خرید خودرو بلوکه‌شده که ارزش کل شرکت ایران‌خودرو حدود ۷۲‌ هزار میلیارد تومان است، یعنی بیش از ۶‌ برابر ارزش این شرکت، پول برای خرید خودروهایش در صف قرار گرفته است.

 

ایران‌خودرو تصمیم گرفته برای عرضه ۱۲۰ هزار خودروی خود با شرط تحویل تا پایان سال جاری، مراسم قرعه‌کشی برگزار کند که از این ظرفیت ۵۰ درصد به طرح مادران و ۲۰ درصد به خودروهای فرسوده اختصاص دارد؛ یعنی سهم متقاضیان طرح عادی تنها ۳۰ درصد از محصولات عرضه شده‌ خواهد بود.ایران‌خودرو ادعا کرده در این مرحله ۱۲۰ هزار دستگاه خودرو برای ثبت‌نام در اختیار متقاضیان قرار گرفته است و ۳۶ هزار دستگاه خودرو برای متقاضیان عادی است و به‌ازای هر متقاضی عادی، 0/06 خودرو وجود دارد!

بنابراین متقاضیان عادی احتمال بسیار ضعیفی برای تحویل خودرو دارند. به‌عبارتی از هر ۱۰۰ نفر، فقط ۶ نفر می‌توانند اتومبیل تحویل بگیرند.‌

mosbatnews

مقالات مرتبط

بحران برق از کجا نشات می گیرد؟

مثبت نیوز – در اوایل دهه ۱۳۸۰، قیمت برق در سطحی بسیار…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

سیر تحول مونتاژ خودرو از سال 1340 تا 1396

مثبت نیوز – پیش از آنکه بازار ایران توسط چینی‌ها تسخیر شود،…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

خیریه مولی‌الموحدین تاجر شماره یک فلات ایران!

مثبت نیوز – بهمن سال گذشته مدیرعامل کرمان‌موتور طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور…

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید