اتحاد قالیباف و پزشکیان

مثبت نیوز – قالیباف-پزشکیان می‌توانند زوج خوبی در اجماع‌سازی برای پروژه‌های ملی باشند.

 

خوشبختانه چالشی هم در مناظرات بین این دو پدید نیامد. کسی با میانه رو بودن قالیباف مشکل ندارد، به شرط آنکه افراطیون یا منفعت‌طلبان بی‌ریشه به هوای منافع سرشار دست از سر او بردارند. کمااینکه اصلاح‌طلبان با اصولگرایی حکیمانه لاریجانی هم مشکل چندانی نداشتند.

قالیباف باید هشیار باشد کسانی در مجلس که نه خیرخواه او هستند و نه خیرخواه پزشکیان، از همان آغاز کار مانع‌تراشی و تفرقه‌افکنی نکنند.

رهبران اصلاحات توصیه می کنند که «قالیباف را از خود نرانید».

این نشان می‌دهد اصلاح‌طلبان مایل با درگیری با قالیباف نبودند، اما هسته‌ای که خود را مالک همه چیز می‌داند، فشارهای مستقیم و غیرمستقیم را بر او وارد کردند و در جریان مناظرات دو دهه گذشته، او را به راهی کشاندند که نمی‌باید.

مشکل، افراطیون پرتوقع یا سودجویان بی‌کاره‌ای هستند که قالیباف را به دامگه کشاندند و از ایشان تنها توقع گوش‌سپردن به ندای تفرقه‌افکنی دارند.

mosbatnews

مقالات مرتبط

سر منشا هجمه رسانه ای علیه ایران کجاست؟

مثبت نیوز – بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، ‌FDD‌ اندیشکده‌ای آمریکایی است که…

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

امارات با ارز ترامپ ۲ میلیارد دلار در بایننس سرمایه‌گذاری می‌کند

مثبت نیوز – در کنفرانس Token2049 که در دوبی و با حضور…

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

نقش محتوای خودجوش مردمی حوادث، اتقاقات و رویدادها

مثبت نیوز – واکنش و عکس العمل شهرندان ایرانی قدرت محتوای خودجوش…

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید